اخبار داغ

سایه سنگین بیکاری بر سر شهروندان کُردستانی؛

داستان دردناک سیگار فروش سنندجی و ضرب و شتم وی توسط ماموران شهرداری/شهردار منطقه 2: برخورد فیزیکی با شهروندان به‌ هیچ‌ عنوان پذیرفتنی نیست

داستان دردناک سیگار فروش سنندجی و ضرب و شتم وی توسط ماموران شهرداری/شهردار منطقه 2: برخورد فیزیکی با شهروندان به‌ هیچ‌ عنوان پذیرفتنی نیست
دستفروش سنندجی که به دنبال کسب روزی حلال است، صبح روز شنبه توسط ماموران سد معبر شهرداری سنندج مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای آبیدر، داستان برخورد و درگیری ماموران سد معبر شهرداری با دستفروشان را بعضاً در فضای مجازی و رسانه‌ها شنیده‌ایم و با خود فکر کرده‌ایم که حق با کدام طرف ماجرا است؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای آبیدر,

 

,

از سویی ماموران شهرداری بر اساس قانون وظیفه جمع آوری سد معبر را دارند و از سوی دیگر شهروندان به دلیل بیکاری و فشار شدید اقتصادی روی به دستفروشی آورده‌اند تا بتوانند زندگی خود را تامین کنند.

,

 

,

در این میان برخی برخوردهای نامتعارف ماموران سد معبر شهرداری با دستفروشان موجبات ناراحتی جامعه را ففراهم می‌کند و این سوال را در اذهان ایجاد می‌کند که این افراد با چه اجازه و مجوزی به ضرب و شتم فیزیکی شهروندان می‌پردازند؟

,

 

,

در روزهای گذشته داستان یکی از همین برخوردهای فیزیکی ماموران شهرداری با دستفروشان در شهر سنندج در رسانه‌ها و فضای مجازی پخش شد.

,

 

,

سایت کُردتودی در این باره نوشته که "...ع. حسین پناهی پیرمرد سیگار فروشی که با یک فرغون در کنار بلوار دکتر حسینی مشغول کسب روزی از طریق فروش چند پاکت سیگار است؛ نان‌آور یک خانواده 8 نفره است و دو پسر هم دارد که ازدواج کرده‌اند و یکی از آنها بیکار و یکی دیگرشان هم بیماری اعصاب و روان دارد و خودش مجبور است برایشان کسب درآمد کند. او می گوید: هیچ گناهی مرتکب نشده و در شانه خاکی بلوار دکتر حسینی سنندج با یک فرغون مشغول فروش سیگار است! حسین‌پناهی با حالتی غمگین و ناراحت از نحوره برخورد مأمورین شهرداری گلایه دارد و می‌گوید: اگر مردم سر نمی‌رسیدند مأموران تمام وسایلش را با خود می‌بردند. او می‌گوید: کار دیگری بلد نیست و از سر ناچاری و به خاطر بیکاری مشغول سیگار فروشی است..."

,

 

,

گفته‌های دردناک این پیرمرد سنندجی که با تمام توان خود برای امرار معاش به کاری شرافتمندانه روی آورده است را رسانه‌ها به گوش مسئولین رساندند تا شاید نحوه برخورد با دستفروشان تغییر یابد.

,

 

,

جلال اصغری، مدیر شهرداری منطقه 2 سنندج ضمن دلجویی از این شهروند گفت: برخورد فیزیکی با شهروندان به‌هیچ‌عنوان برای مدیران شهرداری قابل‌قبول نبوده و با افراد سهل انگاربرخورد قاطع خواهد شد.

,

 

,

وی گفته که در بین مشکلات ومعضلات سطح شهرها که همواره از سوی شهروندان، مسئولان و رسانه به شهرداری‌ها در جهت رفع آن تأکید می‌شود بحث رفع سد معبر است که شهرداری هم باید این وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد.

,

 

,

حال سوال از این آقای مسئول، شهردار، استاندار و دیگر دستگاه‌های دخیل در این امر این است که آیا ضرب و شتم کسی که به دنبال کسب روزی حلال است، از منظر قانون امری قابل قبول و پسندیده است؟ آیا شهرداری برنامه‌ای برای کنترل برخی نیروهای خودسر دارد تا داستان میدان نبوت و چنین ضرب شتم پیرمرد سنندجی تکرار نشود؟

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه