مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی استان:
بدهی ۱۳۵ میلیارد تومانی صندوق بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان/ دولت علیرغم مصوبه مجلس به تعهداتش عمل نکرده است
شهرام نریمانی گفت: متاسفانه بخش قابل توجهی از منابع مالی صندوق بیمه محصولات کشاورزی یعنی چیزی نزدیک به ۷۰ درصد باید از طریق دولت تامین شود که امسال و تا این لحظه ریالی پرداخت نشده و این در صورتی است که مجلس ردیف بودجه اختصاصی برای این صندوق تعریف کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام نریمانی مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود در مورد آخرین وضعی پرداخت خسارتهای بیمه محصولات کشاورزی گفت: پرداخت خسارتهای بیمه کشاورزی از ۲ طریق حق بیمه پرداختی از سوی کشاورزان و کمک دولتی پرداخت می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,وی اظهار داشت: متاسفانه بخش قابل توجهی از منابع مالی صندوق بیمه محصولات کشاورزی یعنی چیزی نزدیک به ۷۰ درصد باید از طریق دولت تامین شود که امسال و تا این لحظه ریالی پرداخت نشده و این در صورتی است که مجلس ردیف بودجه اختصاصی برای این ص1ندوق تعریف کرده است.
,نریمانی افزود: بخشی از خسارتهای سال زراعی ۹۵ و کل خسارتهای سال زراعی ۹۶ هنوز به کشاورزان در بخش باغی، زراعی و دامی پرداخت نشده که در کل ۱۳۵ میلیارد تومان باید از بابت خسارت این ۲ سال به کشاورزان پرداخت کنیم.
,مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی تصریح کرد: سال ۹۵ حدود ۱۲۰ هکتار از زمین های کشاورزی بیمه شده بودند که امسال این رقم به ۲۲۰ هکتار رسیده است.
,وی تاکید کرد: اگرچه نمی توانیم باز زمان مشخصی برای پرداخت خسارتهای بیمه کشاورزان تعیین کنیم اما در صورت عنایت دولت و پرداخت بودجه مصوب مجلس تا پایان سال کل خسارتهای کشاورزان را پرداخت کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه