در دهمین نشست کارگروه بهداشت و امنیت غذایی شهرستان فراشبند چه گذشت؟

در دهمین نشست کارگروه بهداشت و امنیت غذایی شهرستان فراشبند چه گذشت؟
در راستای اتخاذ تصمیمات مناسب در حوزه بهداشت و سلامت غذایی، کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فراشبند تشکیل جلسه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فراشبند با حضور بخشدار مرکزی، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان فراشبند و اعضای کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری فراشبند برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , نخل بیدار,

, ,

دکتر "حسن کرمی" معاون بهداشتی و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، در این نشست با اشاره به اهمیت توجه به مسائل بهداشتی و رعایت بهداشت در سلامت افراد جامعه گفت: همه باید برای جلوگیری از شیوع بیماری ها با مراکز بهداشتی درمانی همکاری شایسته ای داشته باشیم.

,

در ادامه مهندس "اکبر نوشادی" کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فراشبند با اشاره به دستور کار این نشست، گفت: شبکه بهداشت و درمان فراشبند در راستای سلامت دانش آموزان عشایر نسبت به بررسی مشکلات بهداشت محیط مدارس عشایری از جمله آب، سرویس بهداشتی، و مشکلات دندان دانش آموزان اقدام و خدمات بهداشتی درمانی و همچینین آموزش های لازم در زمینه وضعیت بهداشتی و بیماریها از جمله شپش برای آنها انجام می دهد.

, .,

"زهرا ضیایی" کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان فراشبند نیز در ادامه از برگزاری کارگاههای آموزشی،جشنواره غذا و صبحانه سالم در مدارس خبر داد و گفت: شبکه بهداشت و درمان فراشبند در راستای اجرای کمین ملی تغذیه آماده همکاری با ادارات در زمینه برگزاری دوره های آموزش تغذیه سالم، ایستگاه تن سنجی و مشاوره در زمینه تغذیه است.

, ", .,

در پایان این نشست، پس از بحث و تبادل نظر، تصمیماتی در خصوص نصب کلریناتور برای شهرک دالان و کورش آباد از سوی اداره امور عشایر، نمونه برداری میکروبی و شیمیایی و کلرسنجی از مکانهای برداشت آب عشایر، رفع مشکلات شیمیایی آب روستاها و مشکلات سد معبر خیابان سپاه اتخاذ شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه