خزانه دار شورای اسلامی شهرضا:
طرح جامع جدید شهرضا مشکلات متعددی را برای شهروندان ایجاد کرده است/ هزینه سنگین خدمات نظارتی ارایه شده توسط نظام مهندسی
خزانه دار شورای اسلامی شهر شهرضا گفت: طرح جامع جدید شهرضا مشکلات متعددی را برای شهروندان ایجاد کرده است که یکی از اصلی ترین این مشکلات قرار گرفتن ۵۱ هکتار از اراضی شهر خارج از محدوده قانونی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز؛سعید آقاسی عصر امروز در جلسه شورای اسلامی شهر که با حضور رییس و معاونان اداره نظام مهندسی شهرضا با اشاره به مشکلاتی که طرح توسعه و عمران شهرضا به وجود آورده است، اظهار کرد: طرح جامع جدید شهرضا مشکلات متعددی را برای شهروندان ایجاد کرده است که یکی از اصلی ترین این مشکلات قرار گرفتن 51 هکتار از اراضی شهر خارج از محدوده قانونی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,خزانه دار شورای اسلامی شهر شهرضا با اشاره به اینکه در این اراضی ساخت و ساز انجام شده و می شود، عنوان کرد: هر چند این اراضی خارج از محدوده قانونی شهر است و شهرداری به لحاظ عدم امکان صدور پروانه ساخت، نمی تواند نظارتی بر این ساخت و ساز ها داشته باشد ولی باید تدبیر مناسب و ساده ای اندیشیده شود تا مقاوم سازی و استحکام این ساختمان ها در حین اجرای ساخت و زیرنظر یک سازمان یا شخص ذیصلاح انجام شده تا اصول مقاوم سازی در آن رعایت شود
,وی با بیان اینکه هزینه خدمات نظارتی ارایه شده توسط نظام مهندسی برای غالب شهروندان عزیز ،سنگین است تصریح کرد: با توجه به وضع معیشتی شهروندان، نظام مهندسی باید در بحث تعرفه خدمات تعامل بیشتری با شهروندان داشته باشد.
,آقاسی خاطرنشان کرد: برای ساختمان های دارای پروانه، لازم است که در طول زمان ساخت و ساز مهندسان محترم ناظر به صورتی قابل قبول و استاندارد، در محل ساختمان حضوری فعال داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف ساختمانی مورد را سریعا به شهرداری گزارش کنند.
,عضو شورای شهر شهرضا ادامه داد: این حضور هم به ایجاد ساختار بهینه معماری شهری کمک می کند و هم مانع از بی کیفیت سازی ساختمان می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه