logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

عضو شورای شهر محمدیه قزوین:

مردم از خدمات‌دهی درمانگاه قائم محمدیه رضایت ندارند

مردم از خدمات‌دهی درمانگاه قائم محمدیه رضایت ندارند
عضو شورای شهر محمدیه گفت: هم اکنون بخش محمدیه و مهرگان با جمعیت 93 هزارنفری با یک درمانگاه قائم که خدمات دولتی ارائه می‌دهد روزگار می‌گذرانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کاظمی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: درمانگاه قائم شهر محمدیه تنها درمانگاه دولتی این شهر است که مردم با ارائه دفترچه بیمه تامین اجتماعی از خدمات آن بهره مند می‌شوند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: 2 سال پیش بود که این درمانگاه با همکاری شورا و شهرداری محمدیه با اختصاص اعتباری توسعه و ارتقای خدماتی پیدا کرد، به امید اینکه ارائه خدمات پزشکی و آزمایشگاهی آن به مردم این بخش افزایش یابد. 

عضو شورای شهر محمدیه اذعان کرد: متاسفانه امروز شاهدیم که با اینکه مکان این درمانگاه توسعه یافته اما نیروی لازم در حوزه پزشکی و خدمات پزشکی به این درمانگاه اختصاص نیافته است و نیروی فعلی پاسخگوی نیازهای درمانی مردم نیست. 

وی بیان کرد: هم اکنون بخش محمدیه و مهرگان با جمعیت 93 هزارنفری با یک درمانگاه قائم که خدمات دولتی ارائه می‌دهد روزگار می‌گذرانند، درمانگاه ناحیه شهری مهرگان رایگان نیست و مردم ترجیح می‌دهند برای مسائل پزشکی خود به محمدیه مراجعه کنند که این شرایط اصلا مطلوب نیست. 

این مسئول شهری عنوان کرد: این درمانگاه امروز نیازمند افزایش نیروی پزشکی است و داروخانه آن نیز باید مجهزتر و تقویت شود تا شاهد صف طولانی و چندین ساعته مردم برای مراجعه به پزشک نباشیم. 

وی با اشاره به ساخت کلینیک تخصصی پزشکی در محمدیه گفت: این کلینیک با حمایت همه جانبه شورا و شهرداری محمدیه ساخته شده و تجهیزات لازم نیز از سوی علوم پزشکی برای آن پیش بینی شده است اما هنوز راه اندازی آن بلاتکلیف است. 

کاظمی اذعان کرد: قرار بود کلینیک تخصصی شهر محمدیه در هفته دولت افتتاح شود؛ اما با اینکه برای افتتاح مشکلی وجود ندارد مشخص نیست بلاتکلیفی این مرکز برای چیست؟ راه اندازی این مرکز می‌تواند کمک بزرگی به رفع مشکلات درمانی مردم محمدیه کند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه