موسس نهضت جهانی نهج البلاغه:
مسئولان باید با خدمت بیشتر در جهت رفاه مردم تلاش کنند
موسس نهضت جهانی نهج البلاغه گفت: مسئولان باید با خدمت بیشتر در جهت رفاه مردم تلاش کنند و با الگوگیری از شهدا برای موفقیت، پیشرفت و سربلندی کشور تلاش کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حمیدرضا مهدوی ارفع" موسس نهضت جهانی نهج البلاغه و استاد دانشگاه شامگاه پنج شنبه در مراسم یادواره شهید "حامد آزما" که در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) شهرک اندیشه بروجرد برگزار شد گفت: حضور در یادواره شهدا افتخار است و شهدا خود میهمانان را به این مراسم دعوت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد ,,
وی اضافه کرد: شهدا زنده هستند و یکی از نشانه های حیات حقیقی شهدا، برگزاری همین یادواره هاست که بعد از گذشت سالها از شهادت شهدا مراسمی برگزار می شود و شهدا باز هم به کمک همه می آیند.
, وی اضافه کرد: شهدا زنده هستند و یکی از نشانه های حیات حقیقی شهدا، برگزاری همین یادواره هاست که بعد از گذشت سالها از شهادت شهدا مراسمی برگزار می شود و شهدا باز هم به کمک همه می آیند.,,
حجت الاسلام ارفع اظهار داشت: همه شرکت کنندگان در یادواره های شهدا دعوت می شوند تا اگر گرد و غباری از دنیا در وجود انسان قرار دارد پاک شود و انسان با حضور در این مراسم به حقیقت دعوت می شوند و دلهای بسیاری از جوانان و نوجوان را جذب می کنند.
, حجت الاسلام ارفع اظهار داشت: همه شرکت کنندگان در یادواره های شهدا دعوت می شوند تا اگر گرد و غباری از دنیا در وجود انسان قرار دارد پاک شود و انسان با حضور در این مراسم به حقیقت دعوت می شوند و دلهای بسیاری از جوانان و نوجوان را جذب می کنند.,,
به گفته وی شهید آزما 31 سال پیش به شهادت رسید، جوانی که در بهترین دوران زندگی خود در میدان نبرد با دشمن حاضر شد و جان خود را در این راه تقدیم کرد تا امروز برای همه ما الگو شود.
, به گفته وی شهید آزما 31 سال پیش به شهادت رسید، جوانی که در بهترین دوران زندگی خود در میدان نبرد با دشمن حاضر شد و جان خود را در این راه تقدیم کرد تا امروز برای همه ما الگو شود. ,,
استاد دانشگاه تصریح کرد: امروزه دشمنان با استفاده از جنگ نرم تلاش دارد تا با فرهنگ غرب همه را مانند سیلاب ببرد اما شهدا همیشه چراغ راه بوده و ما را در همه مراحل کمک کرده اند چرا که شهدا با حیات حقیقی که دارند دست ما را گرفته و نجات می دهند.
, استاد دانشگاه تصریح کرد: امروزه دشمنان با استفاده از جنگ نرم تلاش دارد تا با فرهنگ غرب همه را مانند سیلاب ببرد اما شهدا همیشه چراغ راه بوده و ما را در همه مراحل کمک کرده اند چرا که شهدا با حیات حقیقی که دارند دست ما را گرفته و نجات می دهند.,,
وی بیان کرد: شهدا به برگزاری یادواره ها نیازی ندارند اما وقتی که ما گرفتار می شویم همین شهدا ما را از گرفتاریها نجات می دهند و همانگونه که جان خود را فدا کرده امروز به کمک می شتابند اما امروز برخی تمایل به بردن نام شهدا ندارند که این نشان می دهد که این افراد در مرداب خفه شده اند.
, وی بیان کرد: شهدا به برگزاری یادواره ها نیازی ندارند اما وقتی که ما گرفتار می شویم همین شهدا ما را از گرفتاریها نجات می دهند و همانگونه که جان خود را فدا کرده امروز به کمک می شتابند اما امروز برخی تمایل به بردن نام شهدا ندارند که این نشان می دهد که این افراد در مرداب خفه شده اند.,,
حجت الاسلام ارفع با اشاره به این که نباید از یاد شهدا غفلت کردافزود: احیاگری برای شهداست چرا که آنها به مقام حیات رسیده اند.
, حجت الاسلام ارفع با اشاره به این که نباید از یاد شهدا غفلت کردافزود: احیاگری برای شهداست چرا که آنها به مقام حیات رسیده اند.,,
به گفته وی جامعه قبل از انقلاب جامعه ای مرده بود که به واسطه نثار جان شهدا این جامعه احیا و انقلاب پیروز شد و امروز ایران به پیشرفت های زیادی دست یافته که عرصه و زمینه برای پیشرفت آ بخه واسطه شهادت شهدا فراهم شده است.
, به گفته وی جامعه قبل از انقلاب جامعه ای مرده بود که به واسطه نثار جان شهدا این جامعه احیا و انقلاب پیروز شد و امروز ایران به پیشرفت های زیادی دست یافته که عرصه و زمینه برای پیشرفت آ بخه واسطه شهادت شهدا فراهم شده است.,,
موسس نهضت جهانی نهج البلاغه تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس و پیروزی انقلاب جوانهای زیادی جان خود را فدا کردند و برای دفاع از ارزشها و اسلام ایثارگری کردند و می توان گفت شهدا شاکرترین افراد این انقلاب بودند و خود را به دست خدا سپردند.
, موسس نهضت جهانی نهج البلاغه تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس و پیروزی انقلاب جوانهای زیادی جان خود را فدا کردند و برای دفاع از ارزشها و اسلام ایثارگری کردند و می توان گفت شهدا شاکرترین افراد این انقلاب بودند و خود را به دست خدا سپردند.,,
وی اضافه کرد: امروز همه دنیای غرب صف بسته که علیه نظام و انقلاب فعالیت کنند اما افرادی که که می دانند که حق همیشه پیروز است بیشتر به انقلاب و ایمانشان امیدوار می شوند.
, وی اضافه کرد: امروز همه دنیای غرب صف بسته که علیه نظام و انقلاب فعالیت کنند اما افرادی که که می دانند که حق همیشه پیروز است بیشتر به انقلاب و ایمانشان امیدوار می شوند.,,
حجت الاسلام ارفع تصریح کرد: عزت و پیشرفت امروز ایران اسلامی به خاطر انقلابی گری و به برکت خون 300 هزار شهید است و باید همه راه شهدا را ادامه دهیم.
, حجت الاسلام ارفع تصریح کرد: عزت و پیشرفت امروز ایران اسلامی به خاطر انقلابی گری و به برکت خون 300 هزار شهید است و باید همه راه شهدا را ادامه دهیم.,,
به گفته وی آمریکا دشمن ما بوده و هست و هیچگاه نباید از دشمنی آنها غافل شویم چرا که امروز دشمن تلاش دارد تا روحیه انقلابی گری را تضعیف کند اما باید همچنان در مسیر سعادت حرکت کنیم تا به موفقیت، عزت و اقتدار بیشتر برسیم.
, به گفته وی آمریکا دشمن ما بوده و هست و هیچگاه نباید از دشمنی آنها غافل شویم چرا که امروز دشمن تلاش دارد تا روحیه انقلابی گری را تضعیف کند اما باید همچنان در مسیر سعادت حرکت کنیم تا به موفقیت، عزت و اقتدار بیشتر برسیم.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه