سرپرست آموزش و پرورش تفرش:

اولین پارک ترافیک تفرش احداث می‌شود/ضرورت آموزش اصول راهنمایی و رانندگی در مقاطع ابتدایی

اولین پارک ترافیک تفرش احداث می‌شود/ضرورت آموزش اصول راهنمایی و رانندگی در مقاطع ابتدایی
سرپرست آموزش و پرورش تفرش گفت: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش، به زودی در نزدیکی یکی از مدارس ابتدایی شهرستان تفرش، پارک ترافیک احداث می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی قربانعلی، سرپرست آموزش و پرورش تفرش در گفتگو با ندای تفرش، از احداث پارک ترافیک در تفرش خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش، به زودی در نزدیکی یکی از مدارس ابتدایی شهرستان تفرش، پارک ترافیک احداث می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,

قربانعلی افزود: زمین این پارک، یک منزل قدیمی بوده که از سوی یکی از خیرین شهرستان برای امر آموزش وقف و با صدور مجوزهای لازم، این منزل تخریب و زمین مسطح سازی شده است.

,

لزوم ایجاد پارک ترافیک برای آموزش مباحث راهنمایی و رانندگی در مقاطع ابتدایی

, لزوم ایجاد پارک ترافیک برای آموزش مباحث راهنمایی و رانندگی در مقاطع ابتدایی, لزوم ایجاد پارک ترافیک برای آموزش مباحث راهنمایی و رانندگی در مقاطع ابتدایی,

وی ادامه داد: هدف از ایجاد این پارک، آشنایی و آموزش دانش‌آموزان مقطع ابتدایی با مباحث ترافیکی و راهنمایی و رانندگی است.

,

سرپرست آموزش و پرورش تفرش بیان کرد: سایر اقدامات لازم برای ایجاد پارک با مشارکت دیگر دستگاه‌ها و نهادهای شهرستان انجام می‌شود.

,

قربانعلی خاطرنشان کرد: این پارک اولین پارک ترافیک در تفرش است و در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع، در خیابان شهید محسن محبعلی ایجاد می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه