امام جمعه ی فراشبند در دیدار با یکی از رزمندگان دفاع مقدس:

حضور رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تمامی صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی لازم و ضروری است

حضور رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تمامی صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی لازم و ضروری است
امام جمعه ی فراشبند در دیدار با رزمنده ی فراشبندی دفاع از نظام و جمهوری اسلامی را وظیفه ی تمامی مردم ومسئولین خواند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنخل بیدار حجت الاسلام هادی ابراهیمی به همراه تنی چند از اعضای ستاد نماز جمعه به دیدار  خانواده ی معلم بازنشسته، علی احمدی رزمنده ی جانباز و برادریکی از شهدای جنگ تحمیلی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار ,

وی در این دیدار ضمن خرسندی از برکات وجود رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در صحنه های مختلف دفاع از نظام اسلامی گفت: امروزه در فضاهای غبارآلود فتنه اگر رزمندگان و زجرکشیدگان انقلاب به کمک نظام نیایند در بسیاری جاها کار سخت خواهد شد.

,

حجت الاسلام ابراهیمی وجود مشکلات بد اقتصادی را به خاطر عمل نکردن به فرمایشات معظم اله در امر اقتصاد مقاومتی خواند و افزود: در این جریان اعتراضات اخیر بسیاری از دشمنان مردم ونظام شاد شدند و با خط دادن می خواستند به گفته ی خود انقلاب را سرنگون کنند.

,

علی احمدی جانباز و رزمنده ی دفاع مقدس وجود مقام معظم رهبری به عنوان راهنما و رهبر جامعه ی اسلامی را در حفظ و حراست نظام مقدس ضروری خواند و بیان داشت: مردم ما مردم بسیار خوبی هستند و همیشه پای نظام و رهبری بوده اند و امروز دولتمردان باید فکری به حال اقتصاد بد و وضعیت اشتغال جوانان کنند.

,

امام جمعه ی فراشبند در دیدار با جانباز فراشبندی

, امام جمعه ی فراشبند در دیدار با جانباز فراشبندی,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه