فرماندار بویراحمد:
تپه دمالی سروک به دملی چرکین برای بویراحمد تبدیل شده است / اهالی سروک ۱۹ سال بلاتکلیف مانده اند
فرماندار بویراحمدگفت: 220 قطعه زمینی که 19 سال قبل از طریق بنیاد مسکن قرار بود واگذار شود مبالغی نیز توسط مردم پرداخت شده است که این مشکل به دملی چرکین برای بویراحمد تبدیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، ،،شاهرخ کناری در جلسه تعیین تکلیف نهایی تپه دمالی سروک که به ریاست عزیز فیلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و با حضورمدیران کل برخی از دستگاههای دولتی در سالن جلسات فرمانداری بویراحمد برگزار گفت: 220 قطعه زمینی که 19 سال قبل از طریق بنیاد مسکن قرار بود واگذار شود مبالغی نیز توسط مردم پرداخت شده است که این مشکل به دملی چرکین برای بویراحمد تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو، ,وی بیان کرد: مردم نیز در این خصوص اعتراضاتی داشتند که ما مدیران نباید مردم و دهیار و شورا ها را را در سروک باهم درگیر کنیم.
,کناری گفت: باید این وصعیت تعیین تکلیف نهایی شود اگر مردم مقصر هستند آنها را قانع کنیم و اگر بنیاد مسکن تعلل داشته است باید پاسخگوی این مردم باشیم.
,فرماندار بویراحمد گفت: بعد از 19سال حق قانونی مردم است که تکلیف آنها روشن شود چرا که خیلی از این افراد زنان سرپرست خانواده هستند و باید تلاش کنیم این موضوع حل شود یک مدیر باید از خود جسارت نشان دهد و به این عرصه ورود کند که این مشکل بر طرف شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه