به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تات خبر، چند عامل را می توان به عنوان دلایل بالا بودن تعداد واژگونی و تصادف های این جاده نام برد که ایرادات موجود در آسفالت این جاده یکی از آنهاست، هرچند در سال جاری این جاده با هزینه ی ۱۴ میلیاردی تعمیر و بهسازی شد ولی با این وجود هنوز نواقصی دارد به خصوص در مسیر اشتهارد به ماهدشت نزدیکی های شهرک صنعتی کوثر و برخی نقاط مسیر ماهدشت به اشتهارد خرابی آسفالت جاده موجب بروز حادثه در این مسیر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تات خبر, چند عامل را می توان به عنوان دلایل بالا بودن تعداد واژگونی و تصادف های این جاده نام برد که ایرادات موجود در آسفالت این جاده یکی از آنهاست، هرچند در سال جاری این جاده با هزینه ی ۱۴ میلیاردی تعمیر و بهسازی شد ولی با این وجود هنوز نواقصی دارد به خصوص در مسیر اشتهارد به ماهدشت نزدیکی های شهرک صنعتی کوثر و برخی نقاط مسیر ماهدشت به اشتهارد خرابی آسفالت جاده موجب بروز حادثه در این مسیر شده است.,,
راه مستقیم این مسیر به همراه پیچ های ناگهانی، کافی نبودن دوربین های ضبط تخلف و همچنین عدم حضور ۲۴ ساعته مامورین راهنمایی و رانندگی جهت کنترل سرعت خودرو ها عواملی است که باعث شده رانندگان در این مسیر بارها سرعت غیر مجاز را تجربه کنند که در نهایت موجب خودرو می شود.
,,
بالا بردن تعداد دوربین های ضبط تخلف و آگاهی دادن به رانندگان از پیچ های موجود در جاده، ممطمعنا شاهد کاهش قابل لمس تعداد واژگونی ها در این مسیر خواهیم بود، اقداماتی که به نظر نمی رسد هزینه های آنچنانی داشته باشد و نیازمند به پیگیری بیش از پیش مسئولین دارد.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه