کارشناس مسائل اقتصادی:

خودروسازان ایرانی و حاشیه امنی که احساس می‌کنند/سرپا ماندن صنعت خودرو با رانت و یارانه دولتی

خودروسازان ایرانی و حاشیه امنی که احساس می‌کنند/سرپا ماندن صنعت خودرو با رانت و یارانه دولتی
یک کارشناس مسائل اقتصادی عضویت وزرا در هیات مدیره خودروسازی را باعث ایجاد حاشیه‌ امن برای این صنعت دانست و گفت: رانت و یارانه دولتی خودروسازان داخلی را سرپا نگه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی یونسی، کارشناس مسائل اقتصادی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛با اشاره به وضعیت صنعت خودروسازی کشور گفت: قیمت خودرو در کشور متأسفانه بیش از آنکه تابع عرضه و تقاضا باشد، تابع مسائل سیاسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی یونسی، کارشناس مسائل اقتصادی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور استان مرکزی در گفتگو با , اراک امروز؛, اراک امروز, با اشاره به وضعیت صنعت خودروسازی کشور گفت: قیمت خودرو در کشور متأسفانه بیش از آنکه تابع عرضه و تقاضا باشد، تابع مسائل سیاسی است.,

یونسی اظهار کرد: پویایی فضای این صنعت در کشور متأثر از اخبار سیاسی بوده و تعیین قیمت خودرو تولیدی بر اساس شوک‌های ایجاد شده است. قوانینی نظیر آزادسازی قیمت خودرو و قانون جدید در خصوص واردات خودرو توسط شرکت‌های خودروساز باعث شده تا هر از گاهی شوکی به بازار خودرو وارد شود.

,

مطالبه خودروی با کیفیت حق مردم است

, مطالبه خودروی با کیفیت حق مردم است, مطالبه خودروی با کیفیت حق مردم است,

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه صنعت خودروسازی در کشور از تکنولوژی به روز برخوردار نیست، گفت: بازار خودرو کشور باید هر چه زودتر به سمت به روز شدن پیش برود مردم به عنوان یک مطالبه خودرو خوب می‌خواهند؛ چراکه با توسعه و پیشرفتی که کشور داشته به تبع درآمدهای مردم هم افزایش یافته است و در همین راستا انتظار دارند خودرویی که سوار شوند ضمن داشتن امنیت بالا، ملاک‌های مورد نظرشان را هم داشته باشد.

,

این عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور استان مرکزی با تاکید بر اینکه در حوزه اقتصادی قیمت خودروها در شرایط فعلی قیمت استانداری نیست، ادامه داد: علیرغم اینکه تعرفه واردات خودور به منظور استاندارسازی قیمت خودروها تعریف شده است تا صنعت نوزاد خودروسازی کشور بالغ شود و به سطح قابل قبول برسد ولی این مهم محقق نشده است.

,

سودآوری افزایش تعرفه واردات خودرو برای خودروسازان داخلی

, سودآوری افزایش تعرفه واردات خودرو برای خودروسازان داخلی, سودآوری افزایش تعرفه واردات خودرو برای خودروسازان داخلی,

وی با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه واردات خودرو شاخصی برای بالا بردن انگیزه و افزایش کیفیت در خودروهای داخلی بود، افزود: ولی این افزایش تعرفه کمک کرد تا شرکت‌های خودروسازی از سود سرشاری برخودار شوند.

,

یونسی تلاقی قانون جدید واردات خودرو توسط خودروسازان داخلی و اعمال تعرفه‌ها را به ضرر مردم و به نفع خودروسازان دانست و اظهار کرد: این موضوع انگیزه بهبود تولید را از شرکت خودروسازی گرفته و خودروسازان را در همین سطح از کیفیت تولید خودرو نگه داشته است و تا زمانی که خودرسازان داخلی با این تعرفه و تقاضای داخلی به سود خود دست پیدا می‌کنند انگیزه‌ای برای بالا بردن کیفیت تولید ندارند.

,

سرپا ماندن صنعت خودرو با رانت و یارانه دولتی

, سرپا ماندن صنعت خودرو با رانت و یارانه دولتی, سرپا ماندن صنعت خودرو با رانت و یارانه دولتی,

این کارشناس مسائل اقتصادی عضویت وزرا در هیات مدیره خودروسازی را باعث ایجاد حاشیه‌ امن برای این صنعت دانست و گفت: رانت و یارانه دولتی خودروسازان داخلی را سرپا نگه داشته است، به عبارتی دولت‌ها در خدمت صاحبان این صنعت بوده و این موضوع باعث شده تا خودروسازان هیچ‌گاه به دنبال ایجاد تحرک و افزایش کیفیت تولید در بازار نباشند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه