logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جشن عبادت در بروجن/ 850 دانش آموز دختر سن تکلیف خود را جشن گرفتند

جشن عبادت در بروجن/ 850 دانش آموز دختر سن تکلیف خود را جشن گرفتند
رئیس آموزش و پرورش شهرستان بروجن گفت: 850 دانش آموز دختر طی مراسمی در مصلی نماز جمعه شهر بروجن سن تکلیف خود را جشن گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رسولی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بروجن در گفتگو با کلار، اظهار داشت: 850 دانش آموز دختر پایه سوم ابتدایی از 22 مدرسه شهرستان بروجن آغار عبادت و بندگی خود را جشن گرفتند.

وی رسیدن به سن تکلیف را نقطه عطفی برای ورود انسان به مرحله جدیدی از زندگی دانست و گفت: دانش آموزان با رسیدن به سن تکلیف حلاوت عبادت و ارتباط با خدا را می چشند.

رسولی با اشاره به این که نماز بهترین وسیله برای ارتباط با خدا است، گفت: جشن عبادت بدین معنا است که رشد فکری در دانش‌آموزان ایجاد شده و آماده به جا آوردن دستورات الهی هستند.

وی ضمن بیان این که دانش‌آموزان باید از ابتدای رسیدن به سن تکلیف در انجام فرایض و واجبات خود تلاش کنند، گفت: برای نزدیکی و انس با خداوند متعال باید از دستورات الهی پیروی کنید و کسانی‌ که با خدا دوست باشند، مورد محبت و علاقه دیگران نیز واقع می‌شوند.

رسولی با اشاره به این که عبادت انسان را به خدا نزدیک تر می کند و باعث به آرامش رساندن قلوب می شود، گفت: عبادت بزرگترین فعالیتی است که انسان می تواند برای خالق و معبود خود انجام دهد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بروجن همچنین گفت: حجاب برای دختران بالاترین وظیفه است؛ با الگو گرفتن از سیره حضرت فاطمه (س) می توان نزد خداوند محبوب ماند.

وی با بیان این که آموزش و پرورش به عنوان موثرترین دستگاه و تشکل دولت و ملت نقش موثری در شکل گیری شخصیت دانش آموزان دارد، گفت: توان دبیران و مربیان پرورشی مدارس بیش از پیش در راستای تقویت بنیه ی اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان به کارگیری خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه