logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با مردم مطرح شد؛

استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه زابل در نقاط محروم سیستان

استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه زابل در نقاط محروم سیستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه زابل در نقاط محروم سیستان استقرار یافته و خدمات رایگان به افراد ارائه می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ علی اکبر نصیری در نشست صمیمی با مردم محله پشت باسکول شهر زابل عنوان کرد: سومین دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زابل از محله های حاشیه نشین شهر زابل، به محله پشت باسکول زابل اختصاص یافته تا از نزدیک سخنان اهالی این منطقه شنیده شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: با تمام توان در خدمت مردم هستیم بنابراین پاسخگویی و رفع مشکلات حوزه کاری بخشی از وظایف محوله به شمار می‌رود.

وی خاطر نشان کرد: به جوانان حاضر در جمع توصیه می کنم با امید و اراده قوی به خاطر خانواده خود از هیچ کوششی دریغ نکنند، موفقیت کسب کنید و موجب سربلندی و عزت برای خود و خرسندی برای خانواده خود شوید.

نصیری تصریح کرد: مدیران دانشگاه علوم پزشکی زابل متشکل از یک تیم جوان است که از قشر ضعیف جامعه بوده اند اما با امید و تلاش امروز افراد مفیدی هستند کهبه همشهریان خود با افتخار خدمت می کنند، لذا از تلاش خسته نشوید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه در حال حاضر در نقاط محروم روستایی خدمات ارائه می دهد که مقرر شد در سه محله محروم حاشیه نشین شهر زابل نیز مستقر و به خدمات دهی رایگان ساکنین این نقاط نیز بپردازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: در مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا(ع) از طریق سیستم ارجاع، خدمات دندانپزشکی ارائه و کلینیک ویژه دندانپزشکی نیز با تعرفه دولتی در دو نوبت صبح و عصر خدمات دهی می کند.

نصیری هدف از حضور مدیران دانشگاه در نقاط حاشیه نشین شهر را آگاهی یافتن از دغدغه ها و مشکلات بهداشتی درمانی و ارائه خدمت بهتر دانسته و ابراز کرد: مدیران این مجموعه آماده شنیدن نارضایتی مردم از تمام مراکز درمانی و بهداشتی سیستان هستند اگر از کارکنان این مراکز کم کاری و قصوری می بینید به صورت کتبی اعلام کنید تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

در ادامه رییس مرکز بهداشت زابل، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع ساکنین این محله، گفت : در راستای طرح تحول سلامت پایگاه بهداشتی و مرکز خدمات جامع سلامت از یک سال قبل در این محله افتتاح شد.

اسحاق رودباری افزود: در مقطعی مشکلاتی در خصوص تامین نیروی انسانی از قبیل کارشناسان و پزشک داشتیم که خوشبختانه مدتی قبل این کمبود مرتفع شد و اکنون بر اساس استاندارد وزارت بهداشت تمامی پرسنل مورد نیاز در مرکز و پایگاه بهداشتی حضور دارند و خدمات مربوطه را طبق وظایف تعیین شده ارایه می دهند.

قابل ذکر است؛ پرستاران بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) پس از این نشست، اقدام به اندازه گیری فشار و قند خون حاضران کردند.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه