به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شازند ما، با توجه به بارش برف در نقاط مختلف استان مرکزی به خصوص در شهرستان شازند و بخش سربند این شهرستان، پیست اسکی شهدای بخش سربند که تنها مکان ورزشهای زمستانی در استان مرکزی است بازگشایی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,پیست اسکی شهدای سربند شهرستان شازند با فاصله حدود ۲۵ کیلومتر از شهرستان شازند و ۵۵ کیلومتر از اراک، مکانی مناسب و جذاب برای ورزش اسکی و تفریحات زمستانی است.
,این پیست در ارتفاعات پلنگ در و در نزدیکی روستای پاکل قرار دارد، این منطقه به دلیل وجود ارتفاع مناسب دارای زمستان زود هنگام و بارش سنگین برف است.
,برخورداری از پیست به طول ۶۰۰ متر برای اسکی و سه دستگاه تله سیژ، رستوران، تجهیزات برفروبی و ساختمان اداری فضای ورزشی و تفریحی امکانات این مکان گردشگری و ورزشی است.
,این پیست در ارتفاع دو هزار و ۷۶۰ متری از سطح دریا قرار گرفته و طبیعت بکر مناطق و روستاهای اطراف آن فرصتی استثنایی را از تماشای طبیعت در اختیار گردشگران قرار می دهد.
,














,

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه