فعال محیط‌زیست:

دولت در حیطه محیط‌زیست اقتدار خود را نشان دهد/ میانکاله مایه شرم ایران در جهان شد

دولت در حیطه محیط‌زیست اقتدار خود را نشان دهد/ میانکاله مایه شرم ایران در جهان شد
فعال محیط‌زیست از به زبان آوردن نام میانکاله و فریدونکنار شرم کرد و گفت: در روزنامه‌های خارجی نوشته‌اند به فریدونکنار نروید چون آنجا مردم پرنده‌ها را سلاخی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، اسماعیل کهرم صبح امروز در جشنواره کاکایی‌ها اظهار کرد: شما مردم خوب تنکابن کاکایی‌ها این پرندگان آزاد خدا را با مهر و محبت و دستان پرنعمت خود در این شهر نگه‌داشته‌اید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,

وی افزود: 44 سال پیش در این شهر از چشمه کیله دیدن کردم و در دفتر خاطراتم نوشتم مردم شهسوار مردمی طبیعت دوست هستند که پرواز کاکایی‌ها در رودخانه‌شان دل را صفا می‌دهد، ای‌کاش همه کشور مثل شما بود.

این فعال زیست‌محیطی ادامه داد: کمی از اینجا که به سمت شرق می‌رویم در شهری که شرم دارم اسمش را بیاورم، میانکاله و فریدونکنار باعث شرم ایران شده‌اند.

کهرم خاطرنشان کرد: در روزنامه‌های خارجی نوشته‌اند به فریدونکنار نروید چون آنجا مردم پرنده‌ها را سلاخی می‌کنند.

وی متذکر شد: تفاوت را ببینید! در آنجا پرنده‌هایی که در هوا رد می‌شوند با انواع و اقسام روش‌ها برای نفع شخصی دربند می‌کنند.

این کارشناس محیط‌زیست یادآور شد: دام هوایی غیرقانونی است. متأسفم که دولت محترم ما کاری نمی‌کند.

کهرم تصریح کرد: ارزش یکی از این دام‌های هوایی 240 میلیون تومان است و ماهی 8 میلیون اجاره می‌دهند. سرمایه‌گذاری و تجارت راه انداخته‌اند‌. دولت باید اقتدارش را نشان دهد و این بساط جمع شود.

وی اضافه کرد: ای‌کاش مردم شهرهای دیگر هم مثل شما مردم تنکابن علاقه‌مند به طبیعت بودند. این کاکایی‌ها از پدران شما به شما رسید اما در فریدونکنار چیزی برای نسل آینده نخواهد بود.

این فعال زیست‌محیطی اعلام کرد: کاکایی‌ها حیوانات سخت‌جان و رُفتگر طبیعت هستند و مدتی را مهمان ما می‌شوند و سپس مهاجرت می‌کنند.

کهرم در پایان گفت: ما کشور سعادتمندی هستیم که تعداد پرندگان ما در ایران از کل اروپا بیشتر است، این سرمایه باید برای نسل آینده حفظ شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه