رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خبر داد

کشف بیش از 22 میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران/ شناسایی685 واحد متخلف

کشف بیش از 22 میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران/ شناسایی685 واحد متخلف
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، بیش از 22 میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران کشف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، بیش از 22 میلیارد ریال کالای قاچاق در استان مازندران کشف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: طی این مدت از 7 هزار و  840 واحد صنفی، انبار و غیره در حوزه قاچاق کالا بازرسی انجام شد که تعداد 685 واحد متخلف شناسایی شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران کالاهای مکشوفه را شامل مواد آرایشی و بهداشتی، دخانی، غذایی، لوازم خانگی، موبایل، طلا و جواهر، برنج، خوراک دام و  لوازم‌التحریر عنوان و اظهار کرد: طی این بازه زمانی بیش از 40 کلاس و همایش آموزشی برای آشنایی اصناف و بازرسان با حوزه قاچاق کالا برگزار شده است.

محمدپور در پایان متذکر شد: شهروندان عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی، کالای قاچاق، کم‌فروشی، عدم درج قیمت و غیره، موارد را به سامانه 124 این سازمان اعلام کنند.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه