logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری:

پرهیز از مصوبات تکراری در نشست های تصمیم گیری

پرهیز از مصوبات تکراری در نشست های تصمیم گیری
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت : از انجام مصوبات تکراری در نشست های تصمیم گیری استان به طور جدی پرهیز شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ مجید نظری دهکردی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در شورای هماهنگی تامین مسکن چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کمیته ای تخصصی در حوزه مسکن برای رفع مسائل اعتباری و مشکلات بین دستگاه های اجرایی و شرکت های خدمات رسان استان تشکیل و فعال شود.

وی با اشاره به زلزله اخیر غرب کشور و وجود برخی مشکلات کیفی در مسکن مردم کرمانشاه افزود: توجه یه کیفیت ساخت و ساز در بخش مسکن به طور جدی در دستور کار مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط چهارمحال و بختیاری قرار گیرد تا در صورت حوادث احتمالی بتوان کمترین خسارت را داشته باشیم.

نظری دهکردی تصریح کرد: فعال کردن کمیته فنی چهارمحال و بختیاری به منظور بازدید از طرح های عمرانی با هدف ارتقای رعایت مسایل ایمنی و فنی و همچنین کیفیت بخشی به روند اجرایی پروژه ها ضرورت دارد.

وی با اشاره به تفاهم نامه امضا شده بین استاندار وقت چهارمحال و بختیاری و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در سال گذشته به منظور تامین مسکن 2 هزار مددجوی زیرپوشش این نهاد در استان یادآور شد: برای تعیین تکلیف سریع تر مفاد این تفاهم نامه کمیته ای چهار نفره از راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و دفتر فنی استانداری اقدامات لازم را تا 10 روز دیگر انجام دهند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه