فعالیت اقتصادی 10ماهه هرمزگان به روایت آمار؛
از صادرات 27میلیون تن کالا در بزرگترین بندر تجاری ایران تا ثبت 11 میلیون تردد در محورهای هرمزگان
طی ده ماهه سال96 بالغ بر 63 میلیون و 522 هزار و 948 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران تخلیه و بارگیری شده همچنین 11 میلیون و 98 هزارو 956 تردد در جاده های استان به ثبت رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛طی ده ماهه گذشته از سال96 بالغ بر 63 میلیون و 522 هزار و 948 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران تخلیه و بارگیری شده که میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در این بندر با رشد 9 درصدی به 27 میلیون و 712 هزار و 233 تن افزایش یافته است همچنین 11 میلیون و 98 هزارو 956 تردد در جاده های استان صورت گرفته که بیشترین حجم تردد در محور بندرعباس- بندرشهید رجایی بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,ثبت 11 میلیون تردد در محورهای هرمزگان
, ثبت 11 میلیون تردد در محورهای هرمزگان,داریوش باقر جوان،مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان هرمزگان با بیان اینکه در دیماه سال جاری تعداد 11 میلیون و 98 هزارو 956 تردد در جاده های استان صورت گرفته است، اظهار کرد: 31 درصد از کل ترددها مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده که بیشترین حجم تردد در محور بندرعباس- بندرشهید رجایی با 207 هزارو 575 وسیله نقلیه ، بیشترین تردد وسایل نقلیه سنگین را داشته است .
,وی گفت : متوسط نرخ جریان ترافیک در سطح جاده های استان معادل 227 وسیله نقلیه در ساعت بوده که بیشترین نرخ این جریان ترافیکی مربوط به بندرعباس-بندر شهید رجایی با نرخ جریان تردد 894 وسیله نقلیه در ساعت بوده است.
,باقرجوان سرعت متوسط تردد در شبکه راههای دارای تردد شمار استان در مدت مذکور را 73 کیـلومتـر در سـاعت عـنوان کــرد و افــزود : بیشترین ســـرعت متوسط در این مدت 99 کیلومتر درســاعت مربوط به محور سه راهی چارک – بندرلنگه بوده است.
,وی تاکید کرد : کمترین نرخ جریان ترافیک در این ایام با 32 تردد وسیله نقلیه در ساعت مربوط به محور لامرد- سه راهی چهوو بوده است.
,مدیر کل راهداری هرمزگان ادامه داد: 11 درصد از وسایل نقلیه در جاده های استان فاصله طولی مجاز بین دو خودرو را رعایت نکرده اند و بیشترین تخلف عدم رعایت فاصله طولی مجاز مربوط به محور بندرشهید رجائی-بندرعباس با 184 هزارو 709 وسیله نقلیه به ثبت رسیده است.
,وی یادآور شد: در مجموع کل ترددها هشت درصد وسایل نقلیه در جاده های استان سرعت مجاز را رعایت نکرده اند و بیشترین تخلف عدم رعایت سرعت مجاز مربوط به محور درگهان –قشم با 598 هزارو 10 وسیله نقلیه به ثبت رسیده است.
,صادرات 27میلیون تن کالا از بزرگترین بندر تجاری ایران
, صادرات 27میلیون تن کالا از بزرگترین بندر تجاری ایران ,مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با به رشد 10 درصدی تخلیه و بارگیری انواع کالا در کارنامه عملیاتی مهم ترین و بزرگترین ایران گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای دی ماه، در مجموع 63 میلیون و 522 هزار و 948 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران تخلیه و بارگیری شد که در مقایسه با سال گذشته، رشد مثبت 10 درصدی را شاهد بودیم.
,وی ادامه داد: طی این مدت، 43 میلیون و 138 هزار و 196 تن کالاهای غیر نفتی تخلیه و بارگیری شد که 13 درصد افزایش عملیات در این گونه کالاها را شاهد بودیم. علاوه بر این، 20 میلیون و 384 هزار و 752 تن به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.
,عفیفی پور، میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران را 27 میلیون و 712 هزار و 233 تن با رشد مثبت 9 درصدی عنوان کرد و افزود: طی همین مدت، رقمی نزدیک به 7 میلیون و 402 هزار و 230 تن کالای غیر نفتی با رشد 5 درصدی از طریق این بندر وارد و 87 هزار و 57 تن نیز کابوتاژ(حمل و نقل ساحلی) شد.
,مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان حجم کل کالاهای ترانزیت شده از طریق بندرشهید رجایی را بالغ بر چهار میلیون و 32 هزار و 44 تن با رشد 25 درصدی اعلام کرد.
,وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ترانشیپ کالاهای غیرنفتی شامل حجمی بالغ بر دو میلیون و 523 هزار و 494 تن نیز از طریق خطوط کشتیرانی فیدری به بنادر دیگر جنوب کشور در راستای تبدیل بندر شهید رجایی به یک بندر کانونی، به انجام رسید که در در همسنجی با سال گذشته، افزایش 78 درصدی به ثبت رسید.
,مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با اشاره به آمار عملیات نفتی در زون نفتی این منطقه ویژه اقتصادی گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای دی ماه، شش میلیون و 126 هزار و 943 تن فرآورده های نفتی به خارج از کشور صادر، 11 میلیون و 905 هزار و 467 تن کابوتاژ، 47 هزار و 303 تن فرآورده نفتی ترانزیت و دو میلیون و 305 هزار و 39 تن از اینگونه کالاها، نیز از طریق بزرگترین بندر بازرگانی کشور وارد شد.
,عفیفی پور در پایان به تردد سه هزار و 32 فروند انواع شناور طی 9 ماهه سال 96 به دروازه طلایی اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: دو هزار و 547 فروند از این شناورها، بالای هزار تن و 485 فروند نیز زیر هزار تن وزن داشته است که در مجموع شاهد افزایش حدود 5 درصدی در این رابطه بودیم.
,صدور 12 هزار گواهینامه دریانوردی در سال جاری
, صدور 12 هزار گواهینامه دریانوردی در سال جاری,معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از صدور بالغ بر12هزار فقره گواهینامه دریانوردی طی 10 ماهه سال جاری در این استان خبر داد و اظهار داشت: از آغاز سال جاری تا ابتدای بهمن ماه جاری، بیش از 2هزار و 413 نفر آزمون دریانوردی در این استان برگزار شده است که رکورد بیشترین آزمون ها در مردادماه به ثبت رسیده است.
,معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: طی 10 ماهه نخست سال جاری، 12 هزار و 246 فقره گواهینامه دریانوردی صادر شده است که 6هزار و 935 فقره گواهینامه اصلی و 5 هزار و 311 فقره مربوط به گواهینامه های جانبی بوده است.
,این مقام مسئول همچنین از صدور چهار هزار و 835 فقره شناسنامه دریانوردی از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: بیشترین تعداد این اسناد دریانوردی مربوط به ماه مهر است.
,تردد 11 هزار و ۱۵۶ فروند شناوربه جزیره کیش
, تردد 11 هزار و ۱۵۶ فروند شناوربه جزیره کیش,احمد شهریاری، مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش با اشاره به جهش دوبرابری تعداد مسافران دریایی در آب و هوای زمستانی جزیره مرجانی خلیج فارس گفت: طی 10 ماه اخیر، 383 هزار نفر تفریحات و گشت های ایمن دریایی را در سواحل این جزیره تجربه کردند.
,احمد شهریاری اظهار داشت: از آغاز سال جاری تا ابتدای بهمن ماه جاری، در مجموع دو میلیون و 465 هزار و 156 تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی در این بندر تخلیه و بارگیری شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 48درصد افزایش داشته است.
,وی ادامه داد: از این میزان، دو میلیون و 173 هزار و 998 تن به کالای غیر نفتی با رشد 53 درصدی و 291 هزار و 158 تن کالای نفتی با افزایش عملیات 18 درصدی اختصاص دارد.
,شهریاری مجموع تردد شناورها به بندر کیش طی نه ماهه نخست سال جاری را ۱۱ هزار و ۱۵۶ فروند شناور با رشد ۱۵ درصدی اعلام کردو افزود: از این تعداد، ۵۹۶ فروند شناور بالای هزار تن و ۱۰ هزار و ۵۶۰ فروند زیر هزار تن وزن داشته است.
,مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش از افزایش 121 درصدی تعداد مسافران دریایی در مسیرهای دریایی منتهی به این جزیره زیبای مرجانی خبر داد و گفت: طی 10 ماه گذشته، 729 هزار و 848 نفر مسافر از طریق ناوگان شناورهای مدرن و پیشرفته مستقر در این بندر، ترابری شدند.
,وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 383 هزار و 98 نفر گردشگر در بندر کیش از گشت های تفریحی دریایی بهره مند شدند که افزایش 58 درصدی را بهمراه داشته است.
,رشد 307درصدی عملیات بندری در لنگه
, رشد 307درصدی عملیات بندری در لنگه,مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه از افزایش چهار برابری تخلیه و بارگیری محموله های کانتینری و رشد 118 درصدی ترانزیت کالاهای غیر نفتی در این بندر طی دوره زمانی 9 ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای دی ماه، دو هزار و 661 TEU کانتینر در این بندر تخلیه و بارگیری شد که در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته، رشد 307 درصدی در این بخش از عملیات بندری به ثبت رسید.
,وی از تخلیه و بارگیری 944 هزار و 481 تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان طی 9 ماهه سال جاری خبر داد و افزود: از مجموع کل حجم عملیات، 943 هزار و 866 تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و 615 تن اختصاص به کالاهای نفتی دارد که در بخش جابجایی محموله های غیرنفتی، 53 درصد افزایش را شاهد بودیم.
,عسکری نسب اظهار کرد:در سال جاری حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی به 123 هزار و 592 تن رسید که نشانگر رشد 118 درصدی نسبت به سال گذشته است.
,مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه خاطرنشان کرد: طی این مدت، 641 هزار و 964 تن کالاهای غیر نفتی با رشد 64 درصدی از بندر لنگه صادر شده است.
,وی رشد جابجایی مسافران دریایی در بندر لنگه را مثبت اعلام کرد و گفت : طی 9 ماهه سال جاری، 43 هزار و 340 نفر در مسیرهای دریایی ایران به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس و بالعکس از طریق بندر لنگه جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشانگر رشد 29 درصدی است.
,عسکری نسب تعداد شناورهای ورودی به بندرلنگه طی 9ماه گذشته را 4 هزار و 27 فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان، 272 فروند شناور بالای هزار تن و 3 هزار و 755 فروند زیر هزار تن ظرفیت بارگیری داشته
,, , ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه