فرمانده انتظامی استان کرمان:

قاچاقچیان درانتقال قریب به نیم تن مواد مخدر به مرکز کشور ناکام ماندند

قاچاقچیان درانتقال قریب به نیم تن مواد مخدر به مرکز کشور ناکام ماندند
فرمانده انتظامی استان از ناکامی قاچاقچیان درانتقال قریب به نیم تن مواد مخدر به مرکز کشورخبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار رضا بنی اسدی فر درگفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه آرمان؛ در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی بخش شهداد شهرستان کرمان با همکاری تکاوران شهرستان راور با انجام کار اطلاعاتی و پلیسی از حمل و جابجایی مواد مخدر توسط قاچاقچیان مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه آرمان؛,

وی افزود: مأموران انتظامی حین گشت زنی های هدفمند و نامحسوس در محور "شهداد -نهبندان" به دو دستگاه خودرو سواری مشکوک و دستور توقیف آنها را صادر کردند.

,

فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان افزود: مأموران پس از متوقف ساختن خودروها موفق شدند در بازرسی از آنها 471 کیلو و 700 گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و دو نفر قاچاقچی را نیز دستگیرکنند.

,

سردار بنی اسدی فر با توجه به اعترافات متهمان دستگیر شده، مقصد حمل مواد مخدر توسط قاچاقچیان را استانهای مرکزی کشور عنوان کرد و افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به همراه مواد کشف شده تحویل مراجع قضایی شدند.

,

وی با بیان اینکه پلیس با تمام توان در راستای تامین نظم و امنیت،ارتقاء احساس امنیت شهروندان تلاش می کند، از شهروندان خواست جهت امنیت پایدار در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت های پلیس 110 گزارش دهند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه