معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان:
هیچ روستایی بدون شبکه برق و آب در استان وجود ندارد/ پاشنه آشیل سیستان و بلوچستان ورود مواد مخدر است
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مشکلات اقتصادی مردم در شمال سیستان و بلوچستان منطقه بیشتر از مناطق دیگر می باشد، و باید همه مسئولین و مدیران دولتی به مسئله معیشت مردم توجه خاصی داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ جلسه کار ویژه مرز استان با حضور معاون امنیتی و انتظامی استاندار، فرمانداران حوزه سیستان، فرمانده هان نظامی و انتظامی ، تعدادی از مدیران کل استان و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان هیرمند برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛,علی اصغر میرشکاری معاون امنیتی و انتظامی استاندار در این جلسه با بیان اینکه در ایام دهه مبارک فجر چندین طرح و پروژه بزرگ ومهم در منطقه سیستان مورد بهره برداری قرار می گیرد، گفت: بزرگترین پروژه آب رسانی آب از طریق لوله به مزارع کشاورزی در منطقه سیستان اجرا شده است، که هدف از اجرای این پروژه مهم ماندگاری مردم در این منطقه بوده است.
,معاون امنیتی و انتظامی استاندار بیان داشت: در منطقه سیستان هیچ روستایی بدون شبکه برق و آب وجود ندارد، عملکرد مدیران دولتی باید به گونه باشد که باعث نارضایتی مردم نشود، و حقوق مردم نباید نادیده گرفته شود.
,وی بیان کرد: مشکلات اقتصادی مردم در این منطقه بیشتر از مناطق دیگر می باشد، و باید همه مسئولین و مدیران دولتی به مسئله معیشت مردم توجه خاصی داشته باشند.
,میرشکاری با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان از نظر سن افراد جوانترین استان کشور می باشد، گفت: حدود 82 درصد جمعیت استان زیر سن چهل سال می باشند، کسانی که متولی انجام کارهای اقتصادی هستند باید با سرعت بیشتری سعی و تلاش کنند.
,وی اظهار داشت: در حوزه امنیت استان سیستان بلوچستان از استان هایی مانند؛ تهران، مشهد، تبریز، شیراز، اصفهان و پانزده شهر مهم کشور امن تر می باشد، پاشنه آشیل استان فقط ورود مواد مخدر از مرزها است، و اگر مواد مخدر نبود استان سیستان بلوچستان در بالاترین رتبه قرار می گرفت.
,معاون امنیتی و انتظامی استاندار تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم مسئله مرز می باشد،به مرزهای استان باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد باید از جای جای مرزهای حوزه سیستان به نفع اقتصاد مردم استفاده کرد.
,وی خاطرنشان کرد: در حوزه سیستان تعداد پنج بازارچه مرزی وجود دارد که فرمانداران شهرستان ها باید نگاه ویژه ای به منطقه سیستان و مرز داشته باشند.
,وی تاکید کرد: پایانه های مرزی نباید هیچ گونه مشکلی برای آنها پیش بیاید، هیچ کالایی در پایانه مرزی نباید توسط نیروی های انتظامی توقیف شود، اگر کالایی و تخلفی صورت می گیرد باید پلیس گمرک آن را توقیف کند.
,این مقام مسئول ابراز داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را دارد تا در کشور افغانستان برای واردات دام قرنطینه دام ایجاد کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه