عالم اهل سنت عنوان کرد؛
انقلاب اسلامی هویت انسانی و ایرانی ما را برجسته کرد
عالم اهل سنت با تاکید بر اینکه رهنمودهای بنیانگذار کبیر انقلاب برگرفته از قرآن بود، تصریح کرد: تمام صحبت ها و بیانات حضرت امام (ره) رنگ و بویی خدایی داشت و اگر خط مشی و رهبری ایشان نبود راه به جایی نمی بردیم و اکنون در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب قرار نداشتیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیخ مسعود راهبر، عالم اهل سنت در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن تبریک سی و نهمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، اظهار کرد: نقش امام در پیروزی شکوهمند اسلامی بسیار برجسته بود و ما با محوریت امام توانستیم انقلاب اسلامی را سامان دهی کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,عالم اهل سنت با تاکید بر اینکه رهنمودهای بنیانگذار کبیر انقلاب برگرفته از قرآن بود، تصریح کرد: تمام صحبت ها و بیانات حضرت امام (ره) رنگ و بویی خدایی داشت و اگر خط مشی و رهبری ایشان نبود راه به جایی نمی بردیم و اکنون در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب قرار نداشتیم.
, عالم اهل سنت با تاکید بر اینکه رهنمودهای بنیانگذار کبیر انقلاب برگرفته از قرآن بود، تصریح کرد: تمام صحبت ها و بیانات حضرت امام (ره) رنگ و بویی خدایی داشت و اگر خط مشی و رهبری ایشان نبود راه به جایی نمی بردیم و اکنون در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب قرار نداشتیم. ,راهبر با اشاره به حق طلبی مردم ایران، بیان کرد: مرم که از بی بند و باری های رژیم پهلوی به تنگ آمده بودند ندای یاری طلبی امام (ره) را لبیک گفتند و پشت سر ایشان به مبارزه با این ستم شاهان پرداختند تا اجازه ندهند بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند و ثروت ما را به یغما ببرند.
, راهبر با اشاره به حق طلبی مردم ایران، بیان کرد: مرم که از بی بند و باری های رژیم پهلوی به تنگ آمده بودند ندای یاری طلبی امام (ره) را لبیک گفتند و پشت سر ایشان به مبارزه با این ستم شاهان پرداختند تا اجازه ندهند بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند و ثروت ما را به یغما ببرند. ,

,
, وی با بیان اینکه ایمان خالص رهبر فرزانه به وعده های خداوند رمز پیروزی ما بود، اظهار کرد: امام با درکی که از مسائل داشتند می دانستند حکومت بر پایه ظلم آنان همیشگی نخواهد بود و وعده خداوند در خصوص نابودی ظالمان حق است و بنا بر این با عزم راسخ به یاری دین خدا شتافتند و در این راه مردم را نیز از خواب غفلت بیدار کردند.
, وی با بیان اینکه ایمان خالص رهبر فرزانه به وعده های خداوند رمز پیروزی ما بود، اظهار کرد: امام با درکی که از مسائل داشتند می دانستند حکومت بر پایه ظلم آنان همیشگی نخواهد بود و وعده خداوند در خصوص نابودی ظالمان حق است و بنا بر این با عزم راسخ به یاری دین خدا شتافتند و در این راه مردم را نیز از خواب غفلت بیدار کردند. ,عالم اهل سنت با تاکید بر چرایی انقلاب هراسی دشمنان اسلام، تصریح کرد: مردم با دریافت شب نامه ها و نوارهای امام که در تبعید بودند راه خود را برای نابود کردن شاه یافتند و با شعار نه شرقی و نه غربی برای دشمنان نیز خط و نشان کشیدند و دشمنان اسلام نیز که می دانستند دیگر سهمی در ذخایر و نعمت های ایران پر برکت ندارند به خشم آمدند همچنین از تاثیر این انقلاب بر سایر جوامع نیز وحشت داشتند.
, عالم اهل سنت با تاکید بر چرایی انقلاب هراسی دشمنان اسلام، تصریح کرد: مردم با دریافت شب نامه ها و نوارهای امام که در تبعید بودند راه خود را برای نابود کردن شاه یافتند و با شعار نه شرقی و نه غربی برای دشمنان نیز خط و نشان کشیدند و دشمنان اسلام نیز که می دانستند دیگر سهمی در ذخایر و نعمت های ایران پر برکت ندارند به خشم آمدند همچنین از تاثیر این انقلاب بر سایر جوامع نیز وحشت داشتند.,راهبر با اشاره به اینکه انقلاب هویت انسانی ما را برجسته کرده است، خاطرنشان کرد: عده ای با ژستی روشنفکرانه سعی در ترویج دوباره بی بند و باری دارند و معنای واقعی آزادی را فراموش کرده اند، این افراد باید بدانند که جامعه خدامحور ما هرچیزی که به مقدسات و ارزش ها خدشه وارد کند را پس می زنند و آن ها را به جایی نخواهند برد.
, راهبر با اشاره به اینکه انقلاب هویت انسانی ما را برجسته کرده است، خاطرنشان کرد: عده ای با ژستی روشنفکرانه سعی در ترویج دوباره بی بند و باری دارند و معنای واقعی آزادی را فراموش کرده اند، این افراد باید بدانند که جامعه خدامحور ما هرچیزی که به مقدسات و ارزش ها خدشه وارد کند را پس می زنند و آن ها را به جایی نخواهند برد.,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه