نماینده هرمزگان در مجلس خبرگان:
حجاب و عفاف زمینه ساز تربیت فرزندانی همتراز با فرهنگ ایرانی و اسلامی است
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری گفت:حجاب و عفاف ضامن سلامتی جامعه و زمینه ای برای تربیت فرزندان انقلابی در تراز فرهنگ ایرانی و اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب،آیت الله سیدروح الله صدرالساداتی نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در جمع مردم میناب اظهار کرد: فاطمه زهرا(س) بزرگترین بانوی بشریت الگوی بارزی برای زنان امروز جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب,صدرالساداتی با بیان اینکه فاطــمه زهرا(س) الگوی نمونه برای زنان عالم است، افزود: زنان جامعه با حفظ حجاب و عفت خود در جهت نهادینه کردن این فرهنگ نبوی ادامه دهنده راه آن بانوی بزرگوار باشند.
,وی فاطــمه زهرا(س)را بزرگترین بانوی بشریت دانست و گفت: برخی غفلت ها سبب شده تا مردم از وجود معنوی این بانوی دوعالم فاصله بگیرند لذا درک صحیح و عمیق این نور الهی نیازمند پیروی از راه و سیره فرهنگ ناب محمدی است.
,صدر الساداتی حجاب و عفاف را از سنگرهای محکم برای زن در مقابل نگاه های زهرآلود برشمرد و بیان کرد: حجاب و عفاف ضامن سلامتی جامعه و زمینه ای برای تربیت فرزندان انقلابی در تراز فرهنگ ایرانی و اسلامی است.
,نماینده مجلس خبرگان رهبری، پوشش اسلامی برای زنان را از ضروریات دین مقدس اسلام برشمرد و گفت: یک زن مسلمان هرگز فرمان خداوند متعال را در مورد حفظ عفاف و حجاب خود فراموش نمی کند و در طول زندگی حجاب خود را مانند گوهری گرانبها پاسداری می کند.
,صدرالساداتی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) ضامن پایداری جوامع و مایه استحکام خانواده هاست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه