logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار نی‌ریز:

یادآور دستاوردهای انقلاب به دانش آموزان باشید

یادآور دستاوردهای انقلاب به دانش آموزان باشید
فرماندار نی‌ریز گفت: وظیفه همه ماست دستاوردهای انقلاب و نظام را برای دانش‌آموزان یادآوری کنیم تا آنان بدانند ما قبل از انقلاب در چه وضعیتی بوده‌ایم و اکنون که در چهلمین بهار انقلاب هستیم در چه جایگاهی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ محمدرضا امیری فرماندار شهرستان نی ریز در مراسم نواختن زنگ انقلاب با اشاره به دلیل برگزار شدن این مراسم در 14 بهمن ماه، اظهار داشت: مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب هرساله در روز12 بهمن همزمان با سالروز ورود تاریخی و واقعه مهم قرن بیستم امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
فرماندار نی‌ریز ادامه داد: امسال با توجه به اینکه 12 بهمن ماه مصادف با روز پنجشنبه و عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس همراه بود، طبق تصمیم ستاد اجرایی دهه فجر تصمیم برآن شد که مراسم نمادین زنگ انقلاب تنها در تهران و مراکز استان‌ها برگزار شود و شهرستان‌ها مجری این برنامه در روز شنبه باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛ ,
,


وی افزود: وظیفه همه ماست تا دستاوردهای انقلاب و نظام را برای دانش‌آموزان یادآوری کنیم تا آنان بدانند ما قبل از انقلاب در چه وضعیتی بوده‌ایم و اکنون که در چهلمین بهار انقلاب هستیم در چه جایگاهی هستیم.

,
,


امیری با اشاره به دستاوردهای علمی ایران در این سالها عنوان کرد: به یاری خداوند امروز در زمینه فضایی و موشکی جزء کشورهای برتر و قدرتهای جهان هستیم که باعث شده دشمنان برای ما برنامه ریزی کنند تا مانع پیشرفت ایران شوند.

,
,


فرماندار نی‌ریز از دانش‌آموزان خواست تا با تلاش و همت خود در آینده چرخ‌های این کشور را در سایه انقلاب اسلامی پرتوان بچرخانند.

,
,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه