logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار سوادکوه مطرح کرد

تولید ۱۰ درصد زغال سنگ ‌کشور در معادن البرز‌ مرکزی سوادکوه

تولید ۱۰ درصد زغال سنگ ‌کشور در معادن البرز‌ مرکزی سوادکوه
فرماندار سوادکوه گفت: با تولید ۱۲۰ هزار تُن زغال حدود ۱۰ درصد تولید زغال‌ سنگ کشور را در معادن البرز‌ مرکزی داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوادکوه آنلاین، عبدالجواد توحیدی‌مقدم شب گذشته در مراسم تجلیل از حضور آیت الله عبدالله ‌نظری در «نوفل‌لوشاتو» و همراهی با پرواز انقلاب به همراه امام‌خمینی(ره) در مسجد جامع زیراب با اشاره به نقش روحانیت در انقلاب اسلامی و با بیان اینکه شهرستان سوادکوه یک نشان کشوری و استانی است، اظهار کرد: شهرستان سوادکوه پنجمین شهرستان مازندران از نظر وسعت و پانزدهمین شهرستان مازندران از نظر جمعیت است که دارای جمعیت رسمی ۴۵ هزار نفر است و در آخر هفته‌ها به ۱۲۰ هزار‌ نفر و در برخی از ایام خاص به ۱۵۰ هزار نفر نیز می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌ها و مشکلات شهرستان سوادکوه را به استاندار بیان کردم و اطلاع‌رسانی دستاوردهای انقلاب اسلامی مورد نظر رهبر معظم‌ انقلاب است، افزود: شهرستان سوادکوه، پیشانی استان مازندران و حلقه اتصال این استان با 3 استان و دارای ظرفیت راه‌آهن و زغال سنگ است و با تولید ۱۲۰ هزار تُن زغال حدود ۱۰ درصد تولید زغال‌سنگ کشور را در معادن البرز‌ مرکزی داریم.


فرماندار سوادکوه به وجود ۷۰۰ اثر تاریخی و برگزاری همایش توسعه شهرستان سوادکوه با محوریت گردشگری اشاره‌ و تاکید کرد: مردم سوادکوه در انقلاب، دفاع‌مقدس، راهپیمایی‌ها و انتخابات حضور گسترده‌ای داشتند.

توحیدی‌مقدم در پایان از وجود انسجام، تعامل و وحدت در این شهرستان خبر‌ داد و با اشاره به مکاتبه استاندار مازندران با وزیر راه برای گلوگاه‌های ترافیکی سوادکوه گفت: سرانه بودجه شهرستان سوادکوه در سال 1394 برابر با 18 میلیارد تومان و در سال 1395  برابر با 21 میلیارد تومان و امسال به 30 میلیارد تومان افزایش یافت و در دهه فجر 250 برنامه اجرایی می‌شود که 20 مورد افتتاحیه با 9 میلیارد تومان است و برای 96 درصد مردم دهستان کنتور‌ گاز نصب شد و انتقال گاز از فاصله 2 هزار‌متری از عسلویه به سوادکوه از خدمات نظام اسلامی است.

حجت‌الاسلام محمد‌زمان رضایی نیز در این مراسم اظهار کرد: علما و روحانیون در طول تاریخ اسلام جایگاه و نقش مهمی در زندگی و بندگی مردم داشتند.

وی افزود: اعتبار روحانیت در بین مردم به واسطه حفاظت و صیانت از دین و گره‌گشایی از کار مردم و تلاش برای مقابله با ظالمان است.

امام‌جمعه زیراب خاطرنشان کرد: امام راحل با حمایت‌های ملت ولایت‌مدار و همیشه در‌صحنه و علمای دینی، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.

رضایی در پایان با بیان اینکه امام راحل به وظیفه دینی و انقلابی خود عمل کردند و به قول ایشان «به تکلیف عمل کردند»، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران امانت است که امام، مردم و شهدا در اختیار ما قرار‌دادند و امانت ماندگار امام راحل، وحدت کلمه و همدلی بود تا دست در دست هم دهیم و به آرمانهای انقلاب اسلامی دست یابیم.
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه