فروغی:

شایعات اخیر به دلیل حمایت علی عسکری از جریان‌های انقلابی است/ محکم تر از قبل در این مسیر حرکت خواهیم کرد

شایعات اخیر به دلیل حمایت علی عسکری از جریان‌های انقلابی است/ محکم تر از قبل در این مسیر حرکت خواهیم کرد
رئیس مرکز بسیج رسانه ملی گفت: با رئیس سازمان صداوسیما رابطه محکمی داریم و از جریان‌های انقلابی حمایت ویژه‌ای دارند، همین مایه بروز برخی شایعات شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، «علی فروغی» درباره شایعه‌ای که اخیرا راجع به ریاست وی بر سازمان صداوسیما منتشر شده، در گفت‌گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: کسانی که این شایعات را درست می­کنند اولاً از حمایت ویژه دکتر عسکری از جریان­های هنری و رسانه­ای انقلاب ناراحت هستند. این مساله از دغدغه­های مهم فرهنگی حضرت آقاست و ایشان نیز در این موضوع بدون تعارف و محکم عمل می­کنند و همین موضوع باعث شده است هر از گاهی جریان­های مخالف این رویکرد برای ایشان شایعاتی درست کنند مثل همین شایعه اخیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از فارس، «علی فروغی» درباره شایعه‌ای که اخیرا راجع به ریاست وی بر سازمان صداوسیما منتشر شده، در گفت‌گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: کسانی که این شایعات را درست می­کنند اولاً از حمایت ویژه دکتر عسکری از جریان­های هنری و رسانه­ای انقلاب ناراحت هستند. این مساله از دغدغه­های مهم فرهنگی حضرت آقاست و ایشان نیز در این موضوع بدون تعارف و محکم عمل می­کنند و همین موضوع باعث شده است هر از گاهی جریان­های مخالف این رویکرد برای ایشان شایعاتی درست کنند مثل همین شایعه اخیر., خبرگزاری فارس,

وی ادامه داد: در ثانی باید بدانند رابطه بنده با ایشان جدا از بحث­های کاری و تشکیلاتی ارتباطی بر مبنای محبت و مودّت است و این تلاش­های مذبوحانه موجب تقویت و تحکیم این ارتباط است.

, وی ادامه داد: در ثانی باید بدانند رابطه بنده با ایشان جدا از بحث­های کاری و تشکیلاتی ارتباطی بر مبنای محبت و مودّت است و این تلاش­های مذبوحانه موجب تقویت و تحکیم این ارتباط است.,

فروغی تاکید کرد: البته خدا را هم شکر می­کنم که امروز بسیج صداوسیما با حمایت سردار غیب پرور و دکتر عسکری به عنوان یکی از کانون­های مهم و اصلی هنری و رسانه­ای انقلاب در معرض تهاجم جریان نفوذ است و این یعنی مسیر حرکت به لطف الهی صحیح است.

, فروغی تاکید کرد: البته خدا را هم شکر می­کنم که امروز بسیج صداوسیما با حمایت سردار غیب پرور و دکتر عسکری به عنوان یکی از کانون­های مهم و اصلی هنری و رسانه­ای انقلاب در معرض تهاجم جریان نفوذ است و این یعنی مسیر حرکت به لطف الهی صحیح است.,

وی در پایان گفت: اگر این هجمه­‌های پشت صحنه و رسانه‌­ای به بسیج صداوسیما به خاطر پرداختن حرفه‌­ای به موضوعاتی چون فتنه، پهلوی، نفاق، مقاومت و امثال اینهاست، کسانی که این اسرائیلیات را دست می‌کنند بدانند که ما محکم‌­تر از قبل در این مسیر حرکت خواهیم کرد.

, وی در پایان گفت: اگر این هجمه­‌های پشت صحنه و رسانه‌­ای به بسیج صداوسیما به خاطر پرداختن حرفه‌­ای به موضوعاتی چون فتنه، پهلوی، نفاق، مقاومت و امثال اینهاست، کسانی که این اسرائیلیات را دست می‌کنند بدانند که ما محکم‌­تر از قبل در این مسیر حرکت خواهیم کرد.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه