تکذیب ادعای اختلاف میان نماینده ولی فقیه و استاندار در ایلام
دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام هر گونه اختلاف میان خود را تکذیب کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار؛ ایام، ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی است و در جای جای استان ایلام به طبع سایر مناطق کشور جشن های انقلاب و ویژه برنامه های این دهه مبارک در حال اجرا است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,اما در روزهای گذشته و در آستانه این دهه، خبری مبنی بر اختلاف میان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام منتشر شد؛ خبری که تاکنون، با توجه به شرایط موجود و درگیر بودن مسئولان با برنامه های دهه فجر، هیچ واکنش رسمی به آن داده نشده است.
,اما روز گذشته (یکشنبه) و در جریان سفر استاندار ایلام به بدره برای افتتاح و کلنگ زنی طرح های عمرانی و زیربنایی این شهرستان، خبرنگار ایلام بیدار این موضوع را که در فضای مجازی بازتاب بسیار زیادی هم داشته است را از استاندار ایلام جویا شد.
,رد ادعای اختلاف با نماینده ولی فقیه در استان توسط استاندار ایلام
, رد ادعای اختلاف با نماینده ولی فقیه در استان توسط استاندار ایلام,"قاسم سلیمانی"، نماینده عالی دولت در استان و استاندار ایلام ، با رد ادعای "اختلاف" گفت: بنده با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام بسیار دوست و رفیق هستم.
,وی با بیان اینکه رابطه خیلی خوبی میان استاندار و نماینده محترم ولی فقیه در استان وجود دارد، اظهار کرد: در این راستا هر دو سه روز یکبار با یکدیگر نشست داریم.
,دفتر نماینده ولی فقیه در استان: قویا تکذیب می کنیم
, دفتر نماینده ولی فقیه در استان: قویا تکذیب می کنیم,در همین راستا، "نصرت الله یگانه"، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این باره گفت: هیچ گونه اختلافی میان نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام وجود ندارد و قویا این موضوع تکذیب می شود.
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه