درخواست خانه مطبوعات از شهردار قزوین؛

اختصاص محل مناسب برای خانه و تسهیلات بانک شهر به فعالان رسانه ای

اختصاص محل مناسب برای خانه و تسهیلات بانک شهر به فعالان رسانه ای
درخواست خانه مطبوعات از شهردار قزوین، اختصاص محل مناسب برای خانه و تسهیلات بانک شهر به فعالان رسانه ای بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ محمدکریم کاظم پور، رئیس خانه‌ی مطبوعات استان قزوین صبح امروز  در دیدار علی صفری شهردار قزوین اظهار کرد: نگاه مجموعه صنف رسانه و خانه مطبوعات به دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و حاکمیتی خدمت رسان نسبت به دستگاه‌هایی که ارتباط مستقیمی با مردم ندارند، متفاوت است؛ چراکه با همه مردم و طبقات جامعه ارتباط مستقیم دارند و عملکردشان در زندگی مردم احساس می‌شود و البته شهرداری‌ها نیز از جمله مهمترین این نوع سازمان‌ها هستند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی بیان کرد: شهرداری قزوین به دلیل اینکه وظایف فرهنگی و تخصصی فراوانی را بر عهده دارد و ارتباط جدی را با مردم برقرار می‌کند مورد توجه ویژه اعضای رسانه ای و خانه مطبوعات استان است. 

این مسئول بیان کرد: جامعه رسانه‌ای استان انتظار دارد که شرایطی در سازمان‌ها و نیز شهرداری ایجاد شود تا از نقد منصفانه و صادقانه استقبال شود تا در این راستا گامی در جهت رفع مشکلات استان برداشته شود. 
,
,
,
,
, ,

رئیس خانه مطبوعات استان قزین با اشاره به مشخص نشدن محل خانه مطبوعات که مقدمات آن از قبل انجام شده است، عنوان کرد: از شهردار محترم تقاضا داریم با توجه به ارتباط خوبشان با اهالی رسانه و سابقه کار مطبوعاتی، درخصوص فراهم شدن این فضا و سرعت در انجام امورات اداری مرتبط دستورات لازم را صادر فرماید. 

تخصیص وام به خبرنگاران توسط بانک مرتبط با شهرداری و برگزاری نشست‌های تخصصی و تشکر از حمایت شهرداری و سازمان فرهنگی از تشکل‌های فرهنگی و خانه مطبوعات از دیگر مواردی بود که رئیس خانه مطبوعات در این جلسه مطرح کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه