logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران:

10 هزار بانوی مازندران زیر چتر بیمه قرار گرفتند

10 هزار بانوی مازندران زیر چتر بیمه قرار گرفتند
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: با انجام تفاهم‌نامه با بیمه صندوق روستایی و عشایر در سال‌جاری بیش از 10 هزار زن مازندران زیر چتر بیمه قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مریم جمشیدی صبح امروز در حاشیه بازدید از جشنواره توانمندی زنان روستایی در شهرستان جویبار اظهار کرد: توسعه مشاغل خانگی یکی از موضوعاتی بود که در دولت به حد مطلوبی به آن پرداخته‌ شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه فرهنگ به همراه خود اصالت می‌آورد افزود: فرهنگ همراه با اصالت است و هیچ تمدنی پایدار نمی‌ماند مگر اینکه پایه‌های فرهنگی محکمی داشته باشد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: سبک زندگی امروز ما روح ندارد که باعث آشفتگی فکری در درون ما شده است.

این مسئول با اشاره به بیمه 10 هزار زن مازندرانی در سال جاری گفت: با انجام تفاهم‌نامه با بیمه صندوق روستایی و عشایر در سال 96 بیش از 10 هزار زن مازندرانی زیر چتر بیمه قرار گرفتند.

جمشیدی بیان کرد: تمام زنان و مردانی که تا به امروز زیرپوشش هیچ بیمه‌ای نبودند می‌توانند با مراجعه به اولین کارگزار بیمه کشاورزی روستایی و عشایر زیرپوشش این بیمه قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه روستا فرصتی است که دیده نمی‌شود اظهار کرد: بانوان روستایی می‌توانند با حداقل سرمایه با تشکیل صندوق خرد زنان روستایی پس از چند ماه گردش مالی به صندوق توسعه ملی می‌پیوندند و دو برابر سرمایه صندوق روستایی توسط دولت پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران افزود: تاکنون بیش از 56 تعاونی زنان در استان مازندران ساماندهی شده است.

این مسئول با اشاره به حمایت دولت در مسئله اشتغال روستایی عنوان کرد: هر بانویی که دارای طرح باشد یا بخواهد طرح خود را توسعه دهد تسهیلات بسیار خوبی از سوی دولت به این مسئله پرداخت می‌شود.

جمشیدی بیان کرد: در سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر به زنان توانمند تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شده است.

وی از مرگ هشت زن مازندرانی در شبانه‌روز براثر سکته قلبی خبر داد و گفت: از هر پنج زن مازندرانی یک نفر به سرطان خاص زنان مبتلا می‌شود که نشان از وخیم بودن وضعیت سلامت زنان دارد.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران خاطرنشان کرد: زنان خانواده باید سبک زندگی سالم را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

این مسئول افزود: زن به عنوان مدیر خانه باید از سلامتی کامل برخوردار باشد تا خانواده‌ای سالم را تشکیل دهد تا در نهایت جامعه‌ای بانشاط و پر انرژی داشته باشیم.

جمشیدی گفت: مهم‌ترین برنامه فرهنگی در بخش امور بانوان استان در سال 97، آموزش و توسعه مشاغل خانگی است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه