رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری اردستان:
حفاری کف شبستان غربی مسجد پامنار زواره اردستان آغاز شد
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردستان، گفت: با پیگیریهایی که از طرف اداره میراث فرهنگی شهرستان اردستان در مرکز استان انجام شد مجوز حفاری در کف شبستان غربی مسجد پامنار زواره، از طرف اداره کل میراث صادر و کار حفاری آن آغاز شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا صدوقی در گفتگو با صبح اردستان، اظهار، کرد: کاوش های باستان شناسی در مسجد بنکویه زواره آغاز شده و مشخص شد که قدمت مسجد بنکویه شهر زواره به دوران سلجوقی میرسد و مناره این مسجد دومین مناره کتیبه دار کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان, صبح اردستان,وی افزود: تخریب هایی که افراد ناآگاه در مسجد انجام داده بودند که در سال ۱۳۸۰ بخش تخریب شده مسجد و مناره آن توسط اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردستان بازسازی و مرمت شد.
,رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردستان گفت: هیئت امنای مسجد امسال قصد داشتند کف مسجد را بازسازی کنند که با ممانعت اداره میراث فرهنگی شهرستان اردستان روبرو شد و قرار شد کف مسجد کاوش شود.
,صدوقی با بیان اینکه پیگیریهایی از طرف اداره میراث فرهنگی شهرستان اردستان در مرکز استان انجام شد، تصریح کرد: مجوز حفاری در کف شبستان غربی مسجد پامنار زواره از طرف اداره کل میراث صادر شده است
,وی تاکید کرد: تیم باستان شناسی در بنا مستقر شده و مشغول کاوشها باستان شناسی هستند که در روزهای ابتدایی فعالیت کاوشگران در زیر سطح مسجد به لایه های باستانی برخورد کرده اند.
,رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردستان خاطرنشان کرد: احتمال دارد یک شبستان که قدمت آن مربوط به دوره دیلمی میشود در زیر مسجد قرار داشته باشد و کاری که تیم کاوش انجام می دهد این است که لایه ها را بررسی کند و لایه باستانی کف بنا خارج شود و به بهره برداری برسد.
,مسجد بنکویه یا مسجد پامنار شهر زواره بنایی است که در سال ۱۳۱۵ در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفته است و جز بناهای با اهمیت و شاخص شهرستان اردستان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه