رئیس شبکه دامپزشکی اردستان:

۹۰ هزار رأس دام سبک در اردستان بر علیه تب برفکی واکسینه می شوند

۹۰ هزار رأس دام سبک در اردستان بر علیه تب برفکی واکسینه می شوند
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان، گفت: بالغ بر ۹۰ هزار رأس دام کوچک (گوسفند و بز) به صورت رایگان بر علیه بیماری تب برفکی تا پایان طرح، واکسینه خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم استکی در گفتگو با صبح اردستان، اظهار کرد: واکسیناسیون تب برفکی ویژه دامهای سبک در اردستان آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح اردستان,

وی افزود: پیشگیری از بیماری تب برفکی ویژه دام های کوچ رو و ثابت شهرستان از شهرهای مهاباد و موغار و روستاهای تابعه آن شروع شده است.

,

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان گفت: بالغ بر ۹۰ هزار رأس دام کوچک (گوسفند و بز) به صورت رایگان بر علیه بیماری تب برفکی تا پایان طرح واکسینه خواهند شد.

,

استکی با بیان اینکه بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی است، تصریح کرد: بیماری مورد نظر منجر به ایجاد زخم های دهانی در دام شده و با کاهش اشتها، عدم وزن گیری و سقط در دام بالغ و تلفات در بره و بزغاله موجب خسارت سنگین اقتصادی به دامدارن می شود.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه