در سکوت خبری؛

عملیات اجرای شبکه آبیاری تحت فشار ناحیه بران اصلاندوز کلنگ زنی شد

عملیات اجرای شبکه آبیاری تحت فشار ناحیه بران اصلاندوز کلنگ زنی شد
عملیات اجرای شبکه آبیاری تحت فشار اراضی شرق و غرب دره رود در ناحیه بران اصلاندوز با حضور مسئولان استان و شهرستان کلنگ زنی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،در هفتمین روز از دهه مبارک فجر صبح امروز چهارشنبه آیین کلنگ زنی آغاز عملیات اجرایی شبکه آبیاری تحت فشار ناحیه بران اصلاندوز با حضور معاونان هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل،فرماندار شهرستان پارس آباد،بخشدار اصلاندوز و جمعی از مسئولان در محل شرکت بارمان سازه مجری شبکه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

آغاز عملیات اجرایی این طرح که یکی از پروژه های مهم و از دستاوردهای انقلاب اسلامی در مغان بخصوص منطقه اصلاندوز هست،امروز متاسفانه بدون حضور امام جمعه اصلاندوز،برخی از مسئولان و خبرنگاران اصلاندوز و در سکوت خبری کلنگ زنی شد!

,

گفته می شود برای اجرای عملیات شبکه آبیاری تحت فشار اراضی شرق و غرب دره رود اصلاندوز حدود 120 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته که از طریق سد عمارت به این شبکه اتصال می یابد.
به گزارش ارس تبار،کشاورزان و باغداران روستاهای حاشیه دره رود سالها در تابستاها با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کردند که با این طرح بسیاری از مشکلات این قشر زحمت کش جامعه روستایی و عشایری حل خواهد شد.

,
, ارس تبار,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه