نماینده مردم تهران در مجلس:
برنامه چشمانداز آلودگی هوا در بودجه 97 روشن نیست / تهران پایینترین سرانه ورزشی کشور را دارد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه چشمانداز آلودگی هوا در بودجه97 روشن نیست به همین دلیل بررسی لایحه بودجه را به تعویق انداختیم تا دوباره لایحه در کمیسیون تلفیق بررسی شود و تصمیمی اتخاذ شود که عملی باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از آفتاب ری ؛ فاطمه سعیدی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی امروز در آئین افتتاح دو پروژه خانه سلامت قلعهنو و سالن ورزشی شهدای قمیآباد در شهرستان ری حضور پیدا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب ری,سعیدی در این مراسم اظهار داشت: خوشحالم که جوانان زیادی در این جمع حضور دارند و نشاط ویژه ای به این مراسم بخشیده اند و آرزومندیم توانمندی های شما جوانان به منصه ظهور برسد.
,وی با اشاره به اینکه 39سال از پیروزی انقلاب می گذرد، گفت: عزیزانی که قبل از انقلاب جان های خود را فدا کردند، با تلاشهای خود انقلاب را به ثمر نشاندند.
,سعیدی با بیان اینکه دغدغه بسیاری از جوانان بحث اشتغال است، تصریح کرد: در زندگی بسیاری از شما کاستی هایی به لحاظ معیشتی وجود دارد و بیکاری جوانان از مهمترین دغدغه های دولت است و امسال باید بیش از گذشته نسبت به اشتغالزایی و کارآفرینی تلاش کنیم.
,وی ادامه داد: این روزها بررسی لایحه بودجه سنواتی از مهمترین کارهای ما در مجلس است و در حال برنامه ریزی مالی برای سال آینده کشور هستیم.
,سعیدی تصریح کرد: روز گذشته که تقریبا نیمی از لایحه بودجه را بررسی کردیم تصمیم مهمی در مجلس گرفته شد. بحث اشتغال، مدیریت پسماند و آلودگی هوا بحث مهمی است. برنامه چشم انداز آلودگی هوا در بودجه97 روشن نیست به این دلایل تصمیم گرفته شد این کار چند روزی به تعویق بیفتد تا دوباره لایحه در کمیسیون تلفیق بررسی شود و تصمیمی اتخاذ شود که عملی باشد.
,وی با بیان اینکه همه شما درگیر بحث آلودگی هوا هستید، گفت: امیدوارم در بودجه ۹۷ برنامه ریزی به نحوی باشد که دست مسئولان پرتر باشد و با تلاش بیشتری حدمات رسانی بکنند.
,این نماینده مجلس اظهار کرد: میانگین سرانه ورزشی تهران و شهرستان های حوزه انتخابیه ما نسبت به سایر شهرهای کشور پایین تر حد را دارد لذا از اهتمام مسئولان شهرستان ری برای ایجاد فضای ورزشی برای جوانان تشکر می کنم.
,سعیدی در ادامه با اشاره به تحریم های اقتصادی بیان کرد: آنچه که انتظار می رود در عرصه اقتصادی، بدون همدلی رشد و شکوفایی به دست نمی آید باید با همدلی و انسجام ملی به دولت و حکومت کمک کنیم و اعتماد افکار عمومی را افزایش بدهیم.
,وی تاکید کرد: مهمترین کار ما این است که تلاش کنیم دستاوردهایی که در طول سالهای بعد از انقلاب به دست آمده در طبق اخلاص برای مردم معرفی کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه