حیف و میل بیت المال در بیمارستان کلاله/ای کاش این اموال مال خود این مسئولین بود+تصویر

حیف و میل بیت المال در بیمارستان کلاله/ای کاش این اموال مال خود این مسئولین بود+تصویر
چندصد میلیون تومان اموال بیت المال مدتهاست در محوطه بیمارستان کلاله و در جلوی چشم مسئولین امر، در حال از بین رفتن هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، وقتی وارد بیمارستان کلاله می شود، علاوه بر زیبایی هایی مانند چمنهای زیبای کاشته شده و گلهای زیبا، متاسفانه چندی است که منظره ای بسیار زشت و نازیبا چشم ها را می آزارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک, راه اترک,

شهروندان زیادی با سایت راه اترک تماس گرفتند و از حیف و میل میلیاردی صورت گرفته در این بیمارستان شکایت کردند.

,

ماجرا از این قرار است که دهها تخت بیمارستانی و وسایل مختلف بیمارستان اعم از کمدهای فلزی و تختهای چرمی و ... بدون هیچ محافظی در حیاط بیمارستان انداخته شده اند و این وسایل که بیشتر آنها هم فلزی هستند در زیر باران و برف و آفتاب و گرد و خاک مدتهاست به حال خود رها شده اند.

,

hif1

, hif1,

سوال مردم این است که آیا اگر این اموال مربوط به خود این مسئولین بود، باز هم به همین شکل رها می شدند؟

,

طبق برخی از شنیده ها، مسئولین شهرستانی این امر را به اطلاع مسئولین استانی رسانده اند ولی مسئولین استانی گویا هنوز پاسخی به این دغدغه حیف و میل بیت المال پیدا نکرده اند.

,

سایت راه اترک منتظر اقدام عاجل مسئولین بهداشت شهرستان کلاله در خصوص جلوگیری از این حیف و میل اموال بیت المال است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه