مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی؛
برای احداث ساختمان بهزیستی در ورزقان 600 میلیون تومان هزینه کردیم/ اورژانس اجتماعی ورزقان را سال آینده افتتاح میکنیم
مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی از راه اندازی اورژانس اجتماعی در اوایل سال آینده در شهرستان ورزقان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، محسن ارشدزاده پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح ساختمان اداری جدیدالاحداث بهزیستی و مرکز توانبخشی جسمی-حرکتی بهار شهرستان ورزقان که با حضور رییس بهزیستی کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه 100 درصد ساختمان بهزیستی ورزقان در زلزله اخیر تخریب شد، ابراز کرد: به خاطر اینکه ساختمان قبلی بسیار قدیمی بود، به طور کلی تخریب شد و حتی همکاران تا مدتی در کانکس مستقر بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی افزود: ما درآمد اختصاصیمان را مدیریت کردیم و عملیات احداثی ساختمان جدید ورزقان، سال گذشته آغاز شد و در یک سال کاری در 900 متر زمین با اعتباری بالغ بر 600 میلیون تومان به اتمام رسید.
,مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی همچنین اظهار کرد: مرکز توانبخشی جسمی حرکتی بهار ورزقان نیز با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی می شود، مرکز پایگاه خدمات اجتماعی نیز آماده شده که به زودی افتتاح میشود.
,ارشدزاده خاطرنشان ساخت: اورژانس اجتماعی نیز در اوایل سال آینده در شهرستان ورزقان راه اندازی خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه