استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛
آبیاری نوین 146 هزار هکتار از مزارع ظرف سه سال/تحول عظیم در توسعه فعالیت های اکتشافی در استان
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت مصمم است تا سه سال آینده ۱۴۶ هزار هکتار از مزارع استان را تحت پوشش سامانه آبیاری نوین قرار دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا: علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا با بیان اینکه دولت توجه ویژه به سیستان و بلوچستان دارد، گفت: دولت توسعه طرح های عمرانی با ظرفیت ملی را در دستور کار خود دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تاکنون ۱۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به سامانه آبیاری نوین مجهز شده است، گفت: دولت مصمم است تا سه سال آینده ۱۴۶ هزار هکتار از مزارع استان را تحت پوشش سامانه آبیاری نوین قرار دهد.
هاشمی گفت: باید تمامی امکانات، اعتبارات، طرحهای کارشناسی، پژوهشی کاربردی ملی و استانی را برای نجات مردم در مقابل طوفان شن و ریزگردها به کار بگیریم.
وی با اشاره به فعالیت خوب در حال انجام در بخش معدن استان افزود: از مجموع ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع گستره معدنی کشور که قرار است مورد اکتشاف قرار گیرند، ۸۶ هزار کیلومتر مربع آن مربوط به سیستان و بلوچستان است که نشان از تحول عظیم در توسعه فعالیت های اکتشافی دارد.
هاشمی سرمایه گذاری در صنعت گاز را یکی دیگر از طرح های بزرگ استان برشمرد و گفت: تا پایان سال ۹۵، جمعیت قابل توجهی از مردم سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهره مند خواهند شد و همچنین ظرفیت بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور از ۲ میلیون تن به ۶.۵ میلیون تن تا پایان سال افزایش می یابد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه