بیانیه جامعه ورزش و جوانان همدان جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه جامعه ورزش و جوانان همدان جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جامعه ورزش و جوانان همدان جهت شرکت در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن بیانیه‌ای صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ 22بهمن یادآور حماسه بزرگ و تاریخ‌ساز و روز تبلور شکوه و ایثار ملت شریف، سرافراز و انقلابی جمهوری اسلامی ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,

ملت آگاه، هوشیار و مومن ایران اسلامی یک بار دیگر با حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله 22بهمن، مشت‌های محکم و گره‌خورده خود را بر استکبار جهانی کوبیده و حماسه‌ای دیگر را رقم خواهد زد.

,


جامعه بزرگ ورزش و جوانان استان همدان اعم از کارکنان مجموعه ورزش و جوانان استان، قهرمانان و ورزشکاران، پیشکسوتان، داوران، مربیان و نیز جوانان مومن و انقلابی اعم از تشکل‌ها و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد که برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند بود، هم‌گام با دیگر آحاد مردم خداجوی استان با حضور گسترده و یکپارچه خود در راهپیمایی 22 بهمن، بار دیگر در نمایش عزم و اقتدار ایران اسلامی، خالق صحنه‌های ایستادگی و دلدادگی مردم به اسلام و انقلاب و حمایت از ولایت مطلقه فقیه خواهند بود و فریادهای سهمگین و حضور خروشان آن‌ها، نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان و مستکبران را نقش بر آب خواهد کرد.

,
,


گفتنی است محل تجمع جامعه ورزش و جوانان همدان برای شرکت در این راهپیمایی باشکوه، روز یکشنبه 22 بهمن راس ساعت 9:30 در مقابل اداره کل ورزش و جوانان استان واقع در خیابان ورزش می‌باشد.

,
,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه