logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون در گفتگو با دانا:

22 بهمنی را برپا کنیم که جهان به خود ندیده باشد

22 بهمنی را برپا کنیم که جهان به خود ندیده باشد
اسماعیل سلطانیان بازیگر سینما و تلویزوین گفت: هر کسی که می تواند به هر شکلی در راهپیمایی حضور پیدا کند. راهپیمایی فردا درست مثل تسبیح و دانه هایش است که در کنار یکدیگر معنی پیدا می کنند. ما باید در کنار هم و با هم باشیم تا بتوانیم استوار باشیم.
[

اسماعیل سلطانیان بازیگر باسابقه سینما،تئاتر و تلویزیون به خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: 22 بهمن ماه سال 57 یک حرکت خودجوش مردمی بود. مردم به خیابان ها آمدند و از جمهوری اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) استقبال کردند. مردم حدود 39 سال است که هر سال در این تاریخ بیعتشان را با نظام تجدید می کنند و این را وظیفه خود می دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: با در نظر گرفتن پیرامون، مسائل جهانی، جنگ و بهم ریختن همه چیز در اطراف و یا دورتر به حمد الهی همیشه آرام و منسجم بوده ایم. به هر حال کمبودهایی هست که گاهی اوقات مشکلات عدیده ای از نظر زندگی شخصی بر سر راه ما می گذارد. مسئولین باید به فکر راهی باشند که مسکنی باشد برای زندگی مردم و زودتر مشکلات مردم را رفع کنند. مردم از مسئولین و مسئولین نیز از بین همین مردم برخاسته اند.

,

این بازیگر پیشکسوت خاطرنشان کرد: هر کسی که می تواند به هر شکلی در راهپیمایی حضور پیدا کند. راهپیمایی فردا درست مثل تسبیح و دانه هایش است که در کنار یکدیگر معنی پیدا می کنند. ما باید در کنار هم و با هم باشیم تا بتوانیم استوار باشیم.

,

سلطانیان در پایان گفت: باید از درون خودمان را بسازیم. هر کسی که می تواند به هر شکلی در راهپیمایی حضور پیدا کند. راهپیمایی فردا درست مثل تسبیح و دانه هایش است که در کنار یکدیگر معنی پیدا می کنند. ما باید در کنار هم و با هم باشیم تا بتوانیم استوار باشیم. هر کسی در رشته خود کار کند. مردم تا به حال وظیفه خود را در قبال نظام انجام داده اند. انشالله 22 بهمنی را برپا کنیم که جهان به خود ندیده باشد و هیچ کس در خانه نماند. مانند بهمن 57 همه مردم به خیابان بیایند و شادی کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه