بعد از امیر قطر
امیر کویت هم سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت
امیر کویت با ارسال تلگرافی به رئیسجمهور ایران، سیونهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک و پایداری و شکوفایی ایران را از خداوند مسئلت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «صباح الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت تلگرافی به دکتر «حسن روحانی» رئیسجمهور کشورمان ارسال و طی آن سیونهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به وی تبریک گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,امیر کویت در نامه خود ضمن آرزوی صحت و سلامتی رئیسجمهور ایران، پایداری و شکوفایی ایران را از خداوند مسئلت کرد.
,طبق گزارش خبرگزاری کویت(کونا)، «نواف الأحمد الجابر الصباح» ولیعهد کویت و «جابر المبارک الحمد الصباح» نخستوزیر این کشور نیز تلگرافهای جداگانهای به رئیسجمهور کشورمان ارسال و طی آن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و عید ملی این کشور را تبریک گفتند.
,همچنین «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر نیز با ارسال تلگرافی به روحانی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.
,مردم ایران امروز در سیونهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به خیابانها آمده و با برپایی راهپیمایی پر شور این روز فرخنده را جشن گرفتند.
,,
انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه