مسئول معاونت بهداری ناحیه مقاومت بسیج درگز مطرح کرد

برگزاری اتاق عمل رایگان ویژه اقشار محروم شهرستان درگز

برگزاری اتاق عمل رایگان ویژه اقشار محروم شهرستان درگز
معاونت بهداری ناحیه مقاومت بسیج درگز از برگزاری اتاق عمل رایگان ویژه اقشار محروم شهرستان و گفت: از ابتدای سال 96 تاکنون دو مرتبه اقدام به راه اندازی اتاق عمل رایگان کرده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد عربی در گفتگو با درگزخبر، از برگزاری اتاق عمل رایگان ویژه اقشار محروم شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد و گفت: از ابتدای سال 96 تاکنون و به همت بسیج جامعه پزشکی، شبکه بهداشت و درمان و شهرداری درگز، دو مرتبه اقدام به راه اندازی اتاق عمل رایگان کرده که توانسته ایم 28 نفر از کودکان خانواده های محروم و کم درآمد را با موفقیت تحت پوشش عمل جراحی ختنه قرار دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,

 

,

وی تصریح کرد: با توجه به اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم و همچنین برگزاری اردوهای پزشکی در مساجد الگویی شهرستان، خانواده های محرومی که فرزندان آنها نیاز به ختنه داشتند مورد شناسایی قرار گرفته و در این ایام از آنها دعوت به عمل آمد تا حضور پیدا کرده و فرزندان خود را به صورت رایگان ختنه کنند.

,

, ,

معاونت بهداری ناحیه مقاومت بسیج درگز عنوان کرد: در این طرح 16 کودک مورد عمل ختنه قرار گرفتند که هفت نفر از این افراد، نوزاد و مابقی آنها کودکان بین 2 تا 7 سال بودند.

,

 

,

عربی افزد: در بحث چشم پزشکی هم اقدامات بسیار خوبی انجام شده و افرادی که دارای بیماری های چشمی بودند، برای هر گونه درمان به جامعه پزشکی بیمارستان خاتم الانبیاء مشهد معرفی شدند.

,

, ,

وی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی شهرستان درگز تاکنون با برگزاری اردوهای پزشکی در مناطق محروم و به ویژه روستاها و مناطق عشایر نشین شهرستان، بیش از 1500 ویزیت و توزیع داروی رایگان داشته است و در نظر داریم تا پایان سال جاری برای بار سوم، طرح اتاق عمل رایگان را برای خانواده های کم بضاعت و محروم به اجرا درآوریم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه