logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سوانح رانندگی در کلاله 3 فوتی برجای گذاشت

سوانح رانندگی در کلاله 3 فوتی برجای گذاشت
پس از یک هفته در کما بودن ، روز گذشته سومین قربانی تصادفات اخیر موتور سیکلت ها در شهرستان کلاله جان باخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاله خبر  در دو هفته اخیر در شهرستان کلاله شاهد سوانح رانندگی شدیدی بوذیم به طوریکه حاصل دو تصادف، 3 فوتی و 1 مجروح بود.

در تصادف دو موتور سیکلت با یک خودروی 405 در محور های منتهی به شهر کلاله، یکی از راکبین موتور سیکلت ها در دم جان باخت و دو نفر دیگر مجروح شدند که با توجه به وخامت حال یکی از مجروحین، وی نیز پس از گذشت چند روز جان باخت.

تصادف دیگر نیز مربوط به برخورد یک موتور سیکلت با دو خودروی پارک شده در خیابان انقلاب شهر کلاله می باشد که طی آن جوانی به نام الیاس- ن 16 ساله پس از برخورد با خودروها ، بیهوش شد و پس از انتقال به بیمارستان به کما رفت و با گذشت نزدیک به یک هفته ، روز گذشته جان خود را از دست داد.

همچنین طی هفته اخیر در خارج از حوزه کلاله و در نزدیکی این شهر در برخورد دو موتور سیکلت با یکدیگر یکی از موتور سیکلت ها آتش گرفت و راکبین آنها بصورت سطحی مجروح شدند.

گفتنی است که به گفته علی ساور علیا رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان کلاله، پس از بیماری های قلبی و عروقی، سوانح رانندگی دومین عامل مرگ و میر در شهرستان کلاله می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , کلاله خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,

شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه