با هدف رعایت حقوق شهروندی؛
بالغ بر 150 مجری گازکشی منازل پروانه فعالیت دریافت کرده اند/ شهروندان زاهدانی هنگام گازکشی کارت شناسایی افراد را رویت کنند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون بالغ بر150 مجری گازکشی منازل در شهرستان زاهدان پروانه فعالیت خود را از اتحادیه صنف تاسیسات گازرسانی ابزارآلات و لوازم بهداشتی ساختمان اخذ کرده و به سازمان نظام مهندسی ساختمان معرفی شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر میرشکار در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون ، با اشاره به اینکه بیش از 150 مجری گازکشی منازل در شهرستان زاهدان پروانه فعالیت خود را از اتحادیه صنف تاسیسات گازرسانی ابزارآلات و لوازم بهداشتی ساختمان اخذ کرده اند، افزود: مجریانی می توانند اقدام به گاز کشی منازلی کنند که دارای پروانه فعالیت باشند در غیر این صورت جلوی فعالیت آنها گرفته خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نادر میرشکار در گفت و گو با خبرنگار , عصرهامون , , افزود: مجریانی می توانند اقدام به گاز کشی منازلی کنند که دارای پروانه فعالیت باشند در غیر این صورت جلوی فعالیت آنها گرفته خواهد شد.,
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع امنیت مردم و جامعه، مجریان باید حتما از کالاهای دارای تائیدیه و استاندارد استفاده کنند بر همین اساس در این زمینه گشت های مشترک با حضور بازرسانی از اداره کل راه و شهرسازی، شرکت گاز، نظام مهندسی ساختمان وسازمان صنعت، معدن و تجارت نیز درحال بازرسی از روند کار گاز کشی هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: با هدف رعایت حقوق شهروندی افرادی که از طریق شرکت های گازکشی به منازل مراجعه می کنند باید کارت شناسایی معتبر ارائه دهند در همین راستا می طلبد که هم استانی ها به این موضوع توجه داشته و هنگام گازکشی منازل کارت شناسایی افراد را رویت کنند.
میرشکار در پایان گفت: تلفن 124 آماده دریافت گزارشات و شکایات مردمی پیرامون کالا و خدمات می باشد.
انتهای پیام//
, رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: با هدف رعایت حقوق شهروندی افرادی که از طریق شرکت های گازکشی به منازل مراجعه می کنند باید کارت شناسایی معتبر ارائه دهند در همین راستا می طلبد که هم استانی ها به این موضوع توجه داشته و هنگام گازکشی منازل کارت شناسایی افراد را رویت کنند.
میرشکار در پایان گفت: تلفن 124 آماده دریافت گزارشات و شکایات مردمی پیرامون کالا و خدمات می باشد.
انتهای پیام//
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه