logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق بازرگانی مازندران:

اقتصاد کشور با مشکلات عمیقی مواجه است

اقتصاد کشور با مشکلات عمیقی مواجه است
رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه اقتصاد کشور با مشکلات عمیقی مواجه است، گفت: قطار اقتصاد از ریل خارج‌شده و تلاش ما باید این باشد تا قطار را روی ریل بازگرداند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرساری، سیدمحمد جعفری شب گذشته در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مازندران که در سالن کنفرانس اتاق برگزار شد اظهار کرد، اظهار کرد: امیدواریم در سال‌های پیش‌رو چشم‌انداز مثبتی پیش روی فعالیت بخش خصوصی کشور برای توسعه اقتصاد قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور با مشکلات عمیقی مواجه است، افزود: قطار اقتصاد از ریل خارج‌شده و تلاش ما باید این قطار را روی ریل بازگرداند، البته دستیابی به چنین هدفی مستلزم آن است که بخش خصوصی مطالبه‌گر و منسجم‌تر از گذشته باشد.

رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه حل بسیاری از‌ مسائل‌ و مشکلات‌ بدون‌ مشارکت‌ اجتماعی‌ میسر نیست، ادامه داد: مسلم است‌ که مشارکت‌ واقعی‌ حتی با‌ برخورداری از ایدئولوژی مشارکتی، بدون‌ نهادها‌ و سازمان‌های مناسب‌ و مرتبط‌ مانند‌ اتاق‌های‌ بازرگانی به‌عنوان‌ سمبل‌ و تجمیع کننده تشکل‌های اجتماعی و اقتصادی‌ امکان تحقق نخواهد یافت، نهادهایی که درون آنها‌ مردم، مشارکت را تمرین کرده‌ و از این راه فرصت و امکانی‌ برای مشارکت مؤثر و سازنده‌ پیدا کنند.

جعفری در پایان، گفت: اتاق مازندران به‌عنوان حلقه وصل دولت و بخش خصوصی بهترین مشاور برای متقاضیان فعالیت در حوزه اقتصادی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه