logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه:

راهپیمایی ۲۲ بهمن ثابت کرد مردم به نظام اسلامی وفادارند

راهپیمایی ۲۲ بهمن ثابت کرد مردم به نظام اسلامی وفادارند
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه، گفت: آمار شرکت کنندگان در راهپیمایی در بسیاری از شهرها رشد داشته و ثابت شد مردم نسبت به اصل نظام وفادار هستند و بسیج به عنوان نیروی همیشه حاضر در صحنه، باید خطر فعلی یعنی نارضایتی عمومی را از جامعه دور کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ سردار یدالله جوانی ظهر امروز در اجلاس بزرگ مجمع بسیج استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی این استان، بیان کرد: طبق فرموده رهبری معظم انقلاب، بسیج همیشه در دفاع از ارزش ها در صحنه است و در این زمینه باید به خوبی ارزش ها و خطرات و تهدیدات را شناخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز, ؛ سردار یدالله جوانی ظهر امروز در اجلاس بزرگ مجمع بسیج استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی این استان، بیان کرد: طبق فرموده رهبری معظم انقلاب، بسیج همیشه در دفاع از ارزش ها در صحنه است و در این زمینه باید به خوبی ارزش ها و خطرات و تهدیدات را شناخت.,

وی در تشریح خطر و تهدیدهای موجود، گفت: خطرها گاهی مانند هشت سال دفاع مقدس است، گاهی هم مانند تجزیه کردستان است ولی روی دیگر این تهدیدات از نوع جنگ های سخت نیست.

,

جوانی ادامه داد: باید بدانیم که چرا با وجود دستاوردهای انقلاب اسلامی که برخی از آن ها قابل ارزش گذاری نیستند، یک نارضایتی در جامعه وجود دارد و این نارضایتی از طرفی هم می تواند تهدید اصلی جامعه به حساب بیاید.

,

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: وقتی دقیق نگاه می کنیم می بینیم که رهبری داریم که در دنیا همه به آن غبطه می خورند و نعمت بی نظیری در ممکلت است.

,

وی همچنین تصریح کرد: باید از دو پدیده مانند حوادث دی ماه و همچنین راهیمایی عظیم 22 بهمن تحلیل دقیق داشته باشیم و بدانیم برآورد دشمنان ما فکر می کردند که با حوادث دی ماه دیگر 22 بهمن خوبی نخواهیم داشت.

,

جوانی تصریح کرد: در بسیاری از شهرها رشد آمار شرکت کنندگان در راهپیمایی را شاهد بودیم و ثابت شد مردم نسبت به اصل نظام وفادار هستند و بسیج به عنوان نیروی همیشه حاضر در صحنه، باید خطر فعلی یا همان نارضایتی عمومی را از جامعه دور کند.

,

معاون سابق سیاسی کل سپاه بیان کرد: ذهنیت های اجتماعی که از منظر روان شناختی با واقعیت تطابق ندارد یکی از دلایل نارضایتی های عمومی مردمی است و بخشی از تهاجمات فرهنگی هم در اثر بالا بردن سطح توقعات ایجاد شده است.

,

وی افزود: دشمن امروزه بر این باور است که اگر ایران می خواهد مشکلات خود را حل کند باید پای میز مذاکره بنشینند اما بدانیم در انتها می خواهد هویت ما را بگیرد که متأسفانه برخی هم در داخل همین نسخه را تجویز می کنند.

,

به اعتقاد جوانی، اقتصاد مقاومتی یکی از راه های مهم برای رهایی از مشکلات فعلی کشور است ولی از سوی برخی افراد زیاد جدی گرفته نمی شود؛ در صورتی که برای رها شدن از گرانی و تورم راهی جز اقتصاد مقاومتی نداریم.

,

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه تأکید کرد: کالای قاچاق برای بدنه اقتصاد کشور بسیار مهلک است و باید به فرموده رهبری کالای قاچاق هر کجا که دیده شد، آتش زده شود.

,

سردار جوانی تصریح کرد: دشمن تلاش می کند که به غیر انقلابی ها القاء کند کار جمهوری اسلامی تمام است و به شدت هم روی این موضوع کار می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه