logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون فرماندار بهارستان:

اجرای طرح‌های اشتغالزایی مستلزم تائید کمیته فنی استان تهران است

اجرای طرح‌های اشتغالزایی مستلزم تائید کمیته فنی استان تهران است
معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری بهارستان گفت: طرح‌های اشتغالزایی تصویب شده در کمیته فنی شهرستان بهارستان، پس از دریافت تاییدیه استان تهران، اجرای می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف‌الله علامی معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان بهارستان در گفت‌وگو با خبرنگار بهارستانه با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کمیته فنی بررسی طرح‌های اشتغال فراگیر شهرستان بهارستان، اظهار داشت: در اجرای دستورالعمل اشتغال فراگیر و در راستای بررسی طرح‌های اشتغالزایی، کمیته فنی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بهارستان تشکیل و طرح‌های ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه , بهارستانه,

وی در ادامه باتاکید بر به اهمیت طرح‌های اشتغالزایی به ویژه در شهرستان بهارستان، تصریح کرد: در اولین جلسه کمیته فنی بهارستان طرحی در راستای کشت گلخانه‌ای بررسی شد و جهت اجرا در شهرستان به تصویب کمیته فنی بهارستان رسید، که با دریافت تصویب نهائی اجرایی خواهد شد.
,
,
 
,
علامی در رابطه با موضوعات طرح‌هایی که در طول این جلسه تصویب شده است، عنوان داشت: طرح‌هایی در زمینه تولید پوشاک، ساخت قطعات فلزی و موتورهای کوچک الکتریکی و طرح کشت گلخانه‌ای در مجموع با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال به تصویب رسید.

وی همچنین به روند تصویب و اجرای طرح‌های ذکر شده اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها بعد از تصویب در کمیته فنی شهرستان بهارستان به‌منظور تاییدیه نهایی به کمیته فنی استان تهران ارسال شده است.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به اینکه کیته فنی شهرستان آماده همکاری با افراد دارای طرح‌های مناسب می باشد، خاطرنشان کرد: داوطلبین می توانند با مراجعه به سایت کارا به نشانی اینترنتی  kara.mcls.gov.ir طرح‌های پیشنهادی خود را ثبت کنند و برای پیگیری به اداره مرتبط با طرح خود در سطح شهرستان بهارستان مراجعه نمایند، تا در صورت تصویب طرح، همکاری‌ها ادامه یابد.
,
,
,
,
, kara.mcls.gov.ir,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه