شورای حفاظت از منابع آب شهرستان وظایف خود را با جدیت بیشتری انجام دهد

شورای حفاظت از منابع آب شهرستان وظایف خود را با جدیت بیشتری انجام دهد
فرماندار سردشت با تاکید بر پیگیری بیشتر مسائل و موضوعات شهر ستانی افزود: اعضای شورا باید وظایف لایه روبی و برخورد با چاه های غیر مجاز و مدیریت منابع آب را با جدیت بیشتری دنبال نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلفت، نژاد جهانی صبح امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب که با محوریت آلاینده های مخزن سد و جلوگیری از آلودگی آن در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد، اظهار داشت : حفاظت از منابع آب نه تنها وظیفه اداره منابع آب است بلکه همه ی اعضای شورای حفاظت و شهروندان باید نسبت به این مسئله احساس مسئولیت نمایند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلفت,

وی به پرونده های منابع آب اشاره کرد و گفت: با وجود بحران کم آبی رسیدگی به این پرونده ها و به نتیجه رسیدن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته و این مسئله اگر به صورت جدی پیگیری نشود می تواند به یک معضل جدی تبدیل شود.

,

جهانی با ابراز نگرانی از منابع آلوده مخزن سد تصریح کرد: فاضلاب، پسماند و کودهای شیمیایی که در اراضی اطراف سد استفاده می شوند می توانند منابعی مسئله ساز برای آلوده کردن مخزن سد سردشت باشند و رفع این موضوع نیازمند چاره اندیشی اساسی بوده و بویژه باید مطالعات دقیقی در خصوص اراضی کشاورزی حاشیه سد و کودهای استفاده شده در این اراضی برای پیشگیری مجدانه از اآلودگی مخزن سد انجام گیرد.

,

وی با اشاره به اینکه آمار و اطلاعات دقیقی ازمیزان تاثیر آلودگی هریک از منابع آلاینده و شرایط آلودگی در دسترس نیست بیان داشت : با بررسی و جمع اوری اطلاعات دقیق می توان منابعی که تاثیر بیشتری در میزان آلودگی دارند شناسایی و با اقدامات پیشگیرانه جلوی یک بحران جدی را گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه