logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رضا بنفشه خواه:

حمایت هنرمندان از راه آهن به ترویج فرهنگ ریلی کمک می کند

حمایت هنرمندان از راه آهن به ترویج فرهنگ ریلی کمک می کند
رضا بنفشه خواه بازیگر سینما و تلویزیون مشارکت حداکثری هنرمندان در جشنوارۀ راه آهن را باعث ترویج فرهنگ ریلی و حفظ محیط زیست، کاهش آلودگی هوا و کاهش ترافیک دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رضا بنفشه خواه بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره فیلم و عکس راه آهن، برگزاری هر جشنواره فرهنگی و هنری را باعث ترغیب و تشویق فعالان آن حوزه دانست و گفت: این که اثری در جشنواره ای پذیرفته می شود و به نمایش در می آید، کمک می کند تا هنرمند هر چه بهتر دیده شود و به آیندۀ کاری خود امیدوارتر شود. جشنواره ها هر کدام اثر بخشی خاص خود را دارند اما این که چطور به آنها نگاه شود، مهم است. ممکن است جشنواره ای فقط تعداد محدودی از افراد را در بر بگیرد و به نگاه خاصی منجر شود که باز در حد خود تأثیر گذار بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ,
,

وی استقبال از جشنواره های فیلم کوتاه را در مقایسه با گذشته غیر قابل وصف خواند و بیان داشت: این افزایش جشنواره ها کمک کرده است تا هم مخاطبان و هم فیلمسازان زیادی به این سمت توجه نشان دهند. حال در این میان جشنواره راه آهن که تازه در ابتدای مسیر است باید با انتخاب فیلم های خوب، اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب بتواند بر میزان رضایت مخاطبان خود بیفزاید.

,

بازیگر فیلم" مدرسه پیرمردها" مشارکت حداکثری هنرمندان در جشنوارۀ راه آهن را برای ترویج فرهنگ ریلی خواستار شد و اظهار داشت: هنرمندان به عنوان الگوهای جامعه می توانند در میان مردم تأثیر بگذارند و با این کار به ترویج حفظ محیط زیست، کاهش آلودگی هوا  و کاهش ترافیک کمک بسیاری کنند. به نظرم هنرمندان هر چقدر برای تبلیغ و ساخت آثار هنری در حوزۀ راه آهن وقت بگذارند، باز کم است و باید بیشتر از این ها برای حفظ راه آهن و توسعۀ آن تلاش کنیم.

,

این بازیگر سینما، بزرگداشت مرتضی احمدی را در خلال جشنواره راه آهن ستود و خاطر نشان کرد: به واقع احمدی جزو ریشه های هنر این مملکت بودند و خاطره های بسیاری را نسل گذشته با کارهای وی دارند. زنده یاد احمدی روحیه طنزی داشت و همیشه انتظار داشت تا جامعه را شاد ببیند به گونه ای که این را در کارهای وی می بینیم. به نظرم این کاری که جشنواره راه آهن انجام داده است، سرمایه گذاری بر روی ریشه های هنر است و باید ارج نهاد.

,

 

,  ,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه