logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو شورای شهر لاهیجان:

پروژه هاى نیمه تمام دولتى لاهیجان جذب اعتبار شود

پروژه هاى نیمه تمام دولتى لاهیجان جذب اعتبار شود
عضو شورای شهر لاهیجان با تأکید بر تسریع در جذب اعتبار پروژه هاى نیمه تمام دولتى گفت: اتمام این پروژه ها، همواره یکی از خواسته‌های مهم مردم بوده که امیدواریم هرچه زودتر تحقق یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش «لاهیجان»، محسن شعربافان عضو شورای اسلامی شهر لاهیجان در جلسه پیش از ظهر امروز شورای شهر لاهیجان، با آرزوی توفیق و تندرستی برای کلیه خدمتگزاران ایران اسلامی اظهار داشت: شوراها در واقع پل ارتباطی بین مسئولین و مردم می باشند و لازمه اجرایی کردن این مهم رسیدگی به مشکلات شهری مردم و همچنین انعکاس آن به مسئولین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان», «لاهیجان», «لاهیجان»,

وی افزود: شهر لاهیجان به دلیل موقعیت ممتازی که دارد ، می طلبد همه مسئولان دست به دست هم داده و کمک کنیم تا لاهیجان به جایگاه واقعی خود برسد.
وی با اشاره به پروژه هاى نیمه تمام دولتى از جمله فرهن گسرا ، پل روگذر گیل و سالن تختی ، از نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی خواستار ، تسریع در جذب اعتبارات و تکمیل پروژه های مذکور شد.

,
,

شعربافان افزود : اتمام این پروژه ها، همواره یکی از خواسته‌های مهم مردم بوده که امیدواریم هرچه زودتر تحقق یابد.

,

وی با اشاره به افتتاح بیمارستان میلاد در لاهیجان اظهار داشت: نبود دور برگردان در مسیر بیمارستان، موجب می شود ، بیماران برای رسیدن به بیمارستان مسافت بسیار طولانی را جهت دور زدن طی کنند.

,

شعربافان خواستار رسیدگی مسئولین امر به موضوع و ایجاد رمپ و دوربرگردان در راه ارتباطی بیمارستان شدند .

,

وی در پایان افزود: تمام تلاش اعضای شورای اسلامی شهر برای توسعه و آبادانی لاهیجان است و اعضای شورای شهر به عنوان ناظرین شهر ، آمادگی هر گونه همکاری برای رفع مشکلات شهر و شهروندان با مسئولین و دستگاههای اجرایی را دارند.

,

 

,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه