logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در آستانه سال نو؛

دو جُنگ شادی در شهرستان ملایر برگزار می شود

دو جُنگ شادی در شهرستان ملایر برگزار می شود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر از برگزاری دو جُنگ شادی در روزهای پایانی سال 96 در ملایر و بخش سامن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا غلامرضا جمالی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار  ملایری‌ها اظهار داشت: جنگ شادی یکی از پر مخاطب ترین برنامه های هنری است که در آن برنامه های متنوع و شادی از قبیل نمایش طنز، موسیقی زنده، مسابقه و...  به اجرا در می آید و تأثیر زیادی در افزایش روحیه افراد و ایجاد نشاط اجتماعی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها ,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر عنوان کرد: اسفندماه ماهی است که ایرانیان، با سرور و شادمانی به استقبال بهار می روند و از آنجا که این ایام با آئین ها، آداب و رسوم و سنت های محلی همراه است، ما نیز وظیفه خود می دانیم نقش خود را در پاسداشت این فرهنگ ها با برنا مه های مناسب، شاد و مردم پسند ایفا کنیم.

,

وی افزود: برگزاری جُنگ شادی در آستانة بهار طبیعت و پرداختن به آیین های دینی و ملی جشن عید نوروز، گردهمایی و مؤانست افراد جامعه در این جشن باشکوه ایرانی، سبب می شود تا حدودی مردم از ناراحتی و فشارهای روحی حوادث طبیعی، سوانح، کدورتها و ناراحتی های جامعه دور شوند و فضای جامعه شاد شود.

,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: به همین مناسبت و با اولویت دادن به آموزش نکات اخلاقی و نحوه صحیح استفاده از فضاهای مجازی و مضرات ناشی از آن، هنرمندان ملایری دو جنگ شادی را تدارک دیده اند که یکی از این جُنگ ها توسط گروه هنری «یاس کبود» این اداره به کارگردانی مهدی روزبهانی از 6 تا 8 اسفندماه در سالن ورزشی امیر کبیر شهر سامن برگزار می شود که سانس های صبح آن برای مدارس و مهد کودکها از ساعت 9:30 تا 10:30 و 11 تا 12 و سانس های عصر نیز برای عموم مردم از ساعت 16 تا 18 و 18:30تا  20:30 برگزار می شود.

,

جمالی زاده، ادامه داد: جُنگ دیگر نیز توسط گروه هنری «سَروشاو» به کارگردانی امیرمسعود عطایی از 5 تا 20 اسفندماه سال جاری که همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و هفته زن نیز می باشد، برگزار خواهد شد و این جنگ صبح ها از ساعت 9 تا 13 ویژه اجرای مدارس و عصرها با دو سانس اجرای عمومی از ساعت 15:30تا 17:30 و 18:30 تا 20:30 در سالن مجتمع فرهنگی و هنری ملایر برگزار می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه