بمناسبت گرامیداشت روز بسیج جامعه پزشکی:

۲۱۳ نفر از خدمات طرح ویزیت رایگان در یاخسین تپه بندرترکمن بهره مند شدند

۲۱۳ نفر از خدمات طرح ویزیت رایگان در یاخسین تپه بندرترکمن بهره مند شدند
همزمان با گرامیداشت روز بسیج جامعه پزشکی و طرح شهید رهنمون به همت بسیج جامعه پزشکی و مرکز بهداشت بندرترکمن 213 نفر از افراد در روستای محروم یاخسین تپه بندرترکمن ویزیت و داروی رایگان گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، محمود جانلو سرپرست تیم ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکی بندرترکمن با ذکر این خبر افزود:در برنامه ویزیت رایگان دکترقیاس گل پزشک عمومی،دکترعبدالحکیم اتکپورمتخصص اطفال ،دکتر رحمت شیخ پور متخصص داخلی و ماما و تنی چند از بهورزان حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,

وی تصریح کرد: در طرح ویزیت رایگان روستای یاخسین تپه40 نفر از اطفال، 93نفرپزشک عمومی و70نفردر متخصص داخلی و10 نفر در مامایی از خدمات ارایه شده در این طرح برخوردار شدند.

,

سرپرست تیم بسیج جامعه پزشکی اذعان داشت:دراین برنامه روستاییان از داروی رایگان نیز بهره مند شدند.

,

جانلو خاطر نشان کرد:طرح ویزیت رایگان در طول سال و همزمان با ایام مناسبتی سال به منظور برخورداری افراد از خدمات  رایگان بهداشتی در روستاهای محروم شهرستان برگزار می شود.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه