میراث شورای چهارم به شورای پنجم رسید؛

هدر رفت بیت‌المال با آسفالتی که تنها یک ماه زیر چرخ‌های اتوبوس‌ها دوام می‌آورد/ مانور زلزله‌ی 7 ریشتری برای مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز!

هدر رفت بیت‌المال با آسفالتی که تنها یک ماه زیر چرخ‌های اتوبوس‌ها دوام می‌آورد/ مانور زلزله‌ی 7 ریشتری برای مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز!
در ایستگاه راهنمایی تبریز سوار اتوبوس بی‌آرتی شوید و تا راه‌آهن بروید، در طول مسیر چندین بار مانور زلزله برگزار می‌شود و مسافرانی که سرپا ایستاده‌اند باید میله را سفت بچسبند تا بر روی زمین پهن نشوند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج،  اخیراً تصاویری از وضعیت مسیرهای بی‌آرتی تبریز منتشر شده است که گویای تخریب آسفالت و هدررفت هزینه‌هایی است که پیش از این مسئولان مربوطه برای ساماندهی مسیرها در آستانه‌ی تبریز 2018 کرده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

با وجود اینکه چند ماهی بیشتر از آسفالت‌ریزی مسیرهای ویژه‌ی اتوبوس‌های تندرو نمی‌گذرد، بار دیگر آسفالت آن تخریب شده و نه‌تنها چهره‌ی ناخوشایندی از شهر به نمایش گذاشته، بلکه رانندگان و شهروندان را با مشکل مواجه ساخته است؛ به طوریکه اتوبوس‌ها هنگام تردد در این مسیرها با تکانه‌های شدیدی مواجه می‌شوند و مردم حاضر در ناوگان حمل و نقل عمومی روزانه در مانور زلزله‌ی چند ریشتری شرکت می‌کنند!

,

, ,

وضعیت آسفالت اتوبوس‌های بی‌آرتی اولین‌بار نیست که سوژه‌ی رسانه‌ها شده است و پیش از این در دوره‌ی چهارم شورا نیز نهضت آسفالت‌ریزی این مسیرها با مخلوطی از بتن مطرح گردید اما دیری نگذشت تا با وجود هزینه‌ی میلیاردی این آسفالت‌ها تخریب شوند و حالت موجی به خود بگیرند.

,

در طول 2 سال اخیر برخی از این مسیرها بیش از چهار بار آسفالت‌ریزی شده‌اند و با گذشت یک ماه از بین رفته‌اند، حال مسئول این همه ریخت و پاش و ضربه به بیت‌المال کیست، سوالی است که مسئولان و شورانشینان از پاسخ به آن عاجزند!

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه